Halsjävel.

2010-10-23 @ 12:14:28
Usch vad trååkigt. Det blev som jag befara, visst fan vare halsfluss. För trejde gången sedan i Maj. Låter som jag har tre portioner havregrynsgröt i käften typ. Försökte få doktorn remitera mej för operation men då var mina halflussar tydligen för få tyckte hon. Nu är det dag 3 med antibiotika känns en aning bättre.
Vilken besvikelse när jag tagit ut semester i helgen och skulle få en kortare vecka, det blev bara sjukskrivning och ligga helt spak på soffan som ett jäkla mongo.
Ska på fest till Jacob idag men jag är nog ingen bra kandidat för fest. Så det blir nog bara en kort vistelse och så soffan igen.

Ska försöka fräscha till mig för fika med flickorna på tanten. Öpp första gången på tre dagar jag kunde äta smörgås och kaffe med möda. Skulle vilja ha någon riktigt god mat ida. Det är hemskt och inte kunna svälja fast magen kurrar och går ihop så man känner sig som en avmagrad rävskabb.

Ajöken.

Lycka.

2010-10-19 @ 14:41:15
Mitt liv känns typ helt perfekt just nu! :) Dock har min hals börjat kärva igen och är helt igensvullen. Håller tummar & tår att jag inte åker på en halsfluss till. Då lägger jag mej friviliigt på operationsbordet i så fall!
Har soffhäng med Caroline inlindad i filtar och med tända ljus för att få upp värmen. Inatt ska jag jobba, bara och kämpa på.

Jag har nog aldrig förr kännt som jag gör nu, Alex är verkligen bäst! :)

Lyckades få semester i helgen så denna vecka blir en lyx vecka! :) Härligt.

Våffeldagen.

2010-10-14 @ 15:40:32
Jag tog en rejäl sovmorgon idag till tolv. Ska jobba natt idag så behövde ta igen lite sömn. Men efter att ha haft 6 stora tjejer och två småtjejer på våfflor känns det som jag skulle behöva ett lillut innan träningen.
Brukar vara rätt pepp inför nattjobb men inte idag, men det ska nog gå bra. När jag gått av passet väntas ledig helg :) Får se vad vi hittar på för skoj...Nehe sofflut! Adios.

Kärlekssjukan.

2010-10-12 @ 22:06:11
Min helg var fantastisk! Jag fick tillbringa den med min kärlek och med mina flickor. Perfekt:).
Tjejfest hos mej i lördags som blev mycket lyckad, rockade vidare till Palle.
I söndags bar det iväg till skogen för svapplock och kvällen bestog av film och hemmagjord pizza och förstås massa pussar :)


Idag har jag varit på utbildningsdag ute på gränsö hela långa dagen med medicinkliniken. Helt okej dag och under dagen iaktog en kollega mina läppglans smorningar... 15 gånger! Hur skulle jag klara mej utan det :PHälsade på hos Bella och saknade Majsan idag :) Oj vad jag gillar den där lille tjejen!

Var helt slut och skulle kunna somnat vid sju ikväll egentligen men masade mig iväg på spinningpass, 4 poäng till vårt hälsoveckors projekt dem kommande 8 veckorna,check :)


Nu blire tv häng och vänta på Alex <3

Underbart.

2010-10-09 @ 15:44:37
Hej.

Känns underbart med ledig helg. Igår va det fredags mys med min karl:) Ja se jag har skaffat pojkvän ser ni. Häftigt, Underbart, Härligt :) <3! Så nu känns det som att jag typ springer runt på massa fina rosa moln.

Idag började vi morgonen med ett spinning pass och lyckades tjata på Caroline att vi även skulle köra mage-rygg passet. Jätte skönt och börja dagen med flås och svett :) Glidit runt på stan och lyckades hitta mej en blå festblåsa till kvällens bravader med flickorna och utgång. Så pepp!Nu ska Carro och jag ta oss ett lut! Hade.Ullared.

2010-10-06 @ 12:10:53
6.15 igår lämnade vi stan för en heldag i Ullared. Ett par tusenlappar var lätt och göras av med på dem timmarna. Brukar inte hitta så värst med kläder där nere. Men hittade mej faktiskt ett par riktigt fina koftor och så. Perfekt. En riktigt trevlig dag med sex underbara sjuksköterskor! :)


Nu har jag plockat med alla grejor samtidigt som jag fortsatt mitt projekt "bleka tänder", börjar hända grejer i käften, kan nog faktiskt rekommendera dentways tandblekning starkt. Dock har nog lite tandkött åkt med i blekningen som frätts opp men det var nog Caroline som var generös med glaffset :)

Om 35minuter är det dags att vandra bort till sjukhuset för en kvällstur. Ser verkligen fram emot två lediga helger! :) I em ska jag på nutritionsutbildning med, hoppas alla fall det kan hinnas med.

Idag mina vänner börjar Grays Anatomy igen. Det får bara inte minnas. ! Oj vad spännande :)!

Glad.

2010-10-02 @ 17:07:25
Oj vad trött jag var efter jobbet. Men nu är jag påfylld med batteri efter en timmes vila. Linda & hennes hund stog visst och plingade på min dörr ett tag men jag reagerade knappt. Det slog mej att det faktiskt hade hänt när hon ringde en halvtimme senare. Märkligt det där :)

Ikväll ska vi ha tjejkväll hemma hos mej. I veckan blev vi inspererade av "halv åtta hos mej". Så det blir massa god mat, vin och spel. Caroline och jag ska försöka lyckas få till våra "proteser" och bleka tänderna oxå, får se om vi lyckas så långt ikväll eller om rödvinet tar över :)

Jag är glad! :)