Närmer sa! :)

2009-12-28 @ 22:54:45

Idag hade jag Jannike, Max o Calle på en snabbis besök. Förmodligen får jag se dem mer på söndag!:) Så härligt och se lilla guldklimpen Max. Vad barn växer fort!!!

Kvällen ägnades åt jobb, kännde mej nästan lite ringrostig efter tre dagars ledighet men det kanske är för att jag vet att jag efter morgon dagen gårpå FEM dagars ledighet!! =) Åh så skönt. Funderar på och boka in mej på en massage och verkligen bara njuta och återhämta mig ordentligt! =)

 
ÅÅååh nu börjar jag få riktigt seperations ångest igen. Nu ska bror snart åka iväg till grannlandet igen och fiska ute på haven i flera månader!!. Så imorgon ska det mysas med mamma & David hele kvällen. 

Igår hade vi kalas hos Carro för henne och Jojjo. Oj vilket kackel det var! Men trevligt och massa mumsigt. Emma & ja tog förstås lite söndags vin! =)

go pizza.  Sossi och Ninis.  Bella kom med ett stadigt flak. Skapligt sugen!! :P  Tuvis i julklapps mössan. 
                                          Emma o vin



Hum orkar inte stå o koka ihop nån matlåda imorgon. Men har fått fertish för barnmat. Vissa sorter e riktigt goa alltså, får nog bli en sån! Jag rekommenderar alltså barnmat. Smak! Nehe dags o sova !

Puss o kram.

Julen -09

2009-12-27 @ 15:47:27
Jaha då var det över all denna jul över. Har haft en hemskt mysig och harmonisk sån.
Jobbade julaftons dagen och lyckades smita iväg skapligt tidigt. Utan nån som helst stress hann jag fixa i ordning och nynna omkring till Kalle Ankas jul. Sedan kom mamma och vi åkte hem till mormor och morfar. Så skönt och bara va på ett ställe i år. Åt mormors goda julmat och mös med underbara släkten. Försökte äta smart och inte bli så äckligt mätt. Lyckades bra med det.

Julklapps högen kändes rekord stor i år. Och tomte hade vi oxå trots att alla kusiner nu bivit väldigt stora. Men är det jul så ska det väl va! =)

Fick förstås en del mycket bra julklappar. Men i år fick jag en julklapp som absolut var och kommer nog vara den allra finaste julklappen. Älskade mamma hade lämnat in pappas vigselring och nu gjort om den så den passar mej o satt på pärlor. Tårarna bara spröt och av stor glädje och samtidigt en stor sorg. Pappa saknas extra mycket i dessa dagar. Tack underbara mamma! <3

Absolut bästa presenten! =)  Mamma och Metha bland julklappshögen.  Brorsan o ja=)  Morfar o mormor. Morfar fick försmå tofflor=)

Julen firades till efter midnatt och mamma följde med hem till min lya för att njuta av en juldags frukost och titta på bröderna lejonhjärta.. Vilken film, är det fler än jag som gråter till den??!
Vi tog oxå en promenad i ett riktigt slask och regn väder.

På juldan var vi förstås uppladdade för fest. Blev lite förfest hemma hos mej med alla tjejer och sedan upp en gata till Per. Efter det blev det trängsel på Palla och en sväng på Sahara.


   

Ikväll ska vi fira två gamla födelsedags barn Carro & Jojjo.

Sen blir det två dagar med jobb för att sedan bli ledig i fem underbara dagar!! YE va skönt!
 

Dan före

2009-12-23 @ 20:05:27
Gokväll!... Känns snarare som midnatt så trött som jag är just nu. Ärligt talat ligger jag nerbäddad och ska sova alldeles straxt. Jag orkar bara inte vara uppe längre. Har gjort julegröt och slagit in mina klappar. Hade egentligen tänkt och levererat en klapp till Maja men det fanns ingen som helst ork att ta mig till björklundsgatan.

Hela dagen har kännts märklig.. Ett stort lugn på nått sätt men ändå med full styrka som att det vore en som annars rörig fredag. Imorgon är det julafton har nog inte riktigt förståt det. Oj va tin går fort! =)

Efter jobbet sprang jag ner till stan och gjorde snabbt och smidigt alla mina ärenden. Har knappt suttit på röva idag så kanske därför jag är så trött. Har dock kännt mej vissen med min onda hals och möra kropp hela dagen. Men med massa timmars sömn nu då så kanske jag mår prima och laddad som tusen för en jul.


God jul mina vänner och god natt! =)

det närmar sig...

2009-12-22 @ 23:20:06
Har haft en myskväll med Emma och Emeli. Var inte igår jag umgicks me Emma, så det var ett kärt återseende=)
Vi hade planerat att baka lite julgodis men ingen av oss hade den slags euntisiasmen ikväll. Dock tyckte Emma jag skulle baka en äppelpaj så det var det o lite glögg istället..=)

Imorgon ska jag försöka till & hasa mig iväg från jobbet så fort jag kan och handla lite julklappar.. Funderar på o ta på mig nån slags utklädnad så man ska slippa prata med allt folk som svärmar i alla butikerna:P Känner lite små panik, då mycket ska hinns med imorgon=) Måste koka julgröt imorrn med inför frukosten på jobbet på självaste julafton.

Vaknade av hals ont imorse och det har tyckts hänga med sig.. Får äta panodil nu och jag hoppas innerligt att jag mår jätte bra imorgon! =)

Nu dags för lite sömn.


Hohooohooo! =)

Gran huggeri.

2009-12-20 @ 22:25:52
Igår var det pratyparty på Östrakyrkogatan. En hög med tjejer + Patrik. Självklart vart det ner till Palle och rocka. Känns som jag inte har så mycket och säga. Var lixom inte tråkigt men inte heller en sån där superb kväll. Hade nog lika gärna kunna haft en lugn kväll i soffan.



Min lördags gäst var Carra förstås. Jag tror jag har slutat gilla karlar. Har tappat intresset på nått sätt. Haha. Higfive för tjejer! Tror jag helt enkelt väntar på den rätta prinsen, och just nu har jag inte sett till han :) 

Caroline och jag bestämde oss för en sju sovar morgon och steg inte upp förrän tolv. Dock var det andra som ringde febrilt och tydligen inte ville att vi skulle sova.

Relativt pigga och välmånde studsa vi upp rensa upp från gårdagen och sen åkte jag hem till Sandviken och spenderade några timmar med min bror och mammi. Faktiskt så missade jag inte julgrans hugget så jag fick allt följa med på gran jakten.

Så följde brorsan med hem för lite hjälp med hyll uppsättning och granfästning.

Sen kommer Elin och Carra från sin frälsning i pingstkyrkan och börjar skratta åt min gran som jag var så förbannat stolt över. Ärligt talat så va jag nära gråt när dem höll på.! =) Men David och jag var faan nöjda alla fall. Ska det va eget hugget så kan det lixom inte vara helt propesionellt :)

Mamma i vedbon =) Redo med yxan! Oheej! Här har vin! Mmm vinter!
Sådär. Lite mer glitter bara så. Skratta inte!

Och nu är mina element luftade så nu känner jag att min elräkning kan vara värd att betala för en gång skull.

Wopp nu ere Coyote Ugly. En film som kan ses hur många gånger som helst och som gör en lycklig och kär på nått sätt.

Puss o kram skumbanan!

Fredags kväll på sjukan

2009-12-18 @ 23:24:16

Blev så underbart glad imorse.. och ja idag gick jag alla fall upp vid tio så det kan man väl ändå inte kalla jätte sent=) Mm solen strålade och helt vitt och underbart ute. Kände att jag absolut bara va tvungen till en promenad innan jag skulle in o jobba.

Vart en promis med Jennie, Elin och Emma och riktigt skönt vart det.

Så har jultomten vart framme på jobbet. Blev ett USB minne .. Haha. Synd för dem som inte ens har någon dator, för kors i taket finns det verkligen en del som inte har det. :P Joo men kanske att det på nått sätt kan komma till användo =)

Jag undrar hur det egentligen är och bli gammal. Vissa är ju gamla men ändå friska och glada. Jag hoppas på och bli en sån tant. Såg en tant som konkade med en rullator och nån Willys kasse idag. Undra om hon lixom var lycklig och gammal ? Så var det nån patient som sa idag att det är inte lätt och bli gammal med allvarliga ögon. Det är sånt man får höra rätt ofta. Hum kanske ska passa på och njuta av och vara ung alltså. Men ändå hoppas på att man ändå bli gammal. Ah jag vet inte =)

Har haft en rätt bra kväll fast att jag har jobbat. Och imorgon ska jag upp tidigt tidigt för att jobba, men det känns ändå väldigt bra eftersom jag sedan är ledig på söndag.

Imorgon ska vi ha tjejfest hos Frida och vad jag är laddad!! =) Men undra vad jag ska ta på mig, har inte alls planerat det. Fast egentligen så tror jag många gånger att man lika gärna skulle kunna gå ut i pyjamas, tror fan inte folk bryr sig/ser vad man har på sig ändå:P

Ja o min mössa=)  Saffrans skorpor.En utav julens höjdpunkter!=)  Jennie snattar ür min box=) Kul att man inte e värst längre:P  Majis =)

Älskar snön.

2009-12-17 @ 23:46:27

Sängen var skön långt in på förmiddagen idag. Var bara och kasta sig i duschen och stressa mot jobbet i princip.


Knarrade hem till Isabelle efter jobbet och mös lite där. Maja var inte alls kvällsglad, hon ville inte sova. Jag försökte vara behjälplig och söva henne med det gick inte det heller. Kom på att jag är väldans dålig på barnvisor.. Det är annat med snapsvisor...=) Får ta fram lilla sångboken när det blir dags för mej & kalva.

Förresten tog jag ett provsmak på Majas mjölkersättning, och jag kan verkligen förstå att hon inte gillart, för det var nog bland det värsta jag smakat!

Får nog bli serverad den där granen i år med. Faan vad jag vill hugga gran. Men jag hinner verkligen inte med! Mamma och brorsan ska ut i skogen på lördag så jag hoppas dem hitter en duglig gran till mej=)

Snart nalkas det även nyårs firande. Och jag funderar skarpt på det där med nyårslöften. Dem brukar ju oftast inte hållas. Men om det skulle vara nått så skulle det vara mitt snuseri! Herre gud vad jag snusar. På jobbet har dem börjat sätta upp en broschyr synligt och bra. Mm och häromdan läste jag den faktiskt. Och usch jag blir rädd faktiskt. Så ska jag ta mej en fight med mej själv!!? Jag tror det. Men får ångest bara på tanken utan snus, det är lixom som en riktigt riktigt bra vän!

Nehe nu ska på tvplay6 - paradise.

Kram på er.

Ensam med ett glas vin :)

2009-12-16 @ 22:46:49
Ja men visst sov jag längre en tänkt. Marie ringde och väckte mej vid kvart över elva och hon fråga vad jag gjorde..."Sover tydligen".. Hah sen vart det upp och studsa..

Har degat med moster almas limpor (inte så lätt utan degmaskin, så blev lite armträning samtidigt). Fixade även till dem där julköttbullarna, så visst gjorde jag det jag hade tänkt. Dock fick limp degen jäsa dubbelt så länge mellan shopping tur i bunken och på plåten mellan hockeyn =) Snart ska dem bara avsmakas. Nästa projekt får bli skinkan!

Jävlar vad det blåser ute. Huaaa! Mamma och jag var på stan. Och ärligt talat trodde jag att jag skulle flyga iväg.. Jo jag var tvungen och ta tag i närmaste stolpe när jag kände att snart flyger jag!=) Riktigt opålitligt väder.

Nu har jag fixat till mej lite egna klappar, så bra då! Tre nya festblåsor.. Mjoo men det är väl mest då man klär opp sa. Fattar inte varför jag piffar till mej så dant varje dag innan jobbet för att bara gå två hundra meter och sen hoppa in vita klänningen och byxorna lixom:P Skulle lika gärna kunna gå i pyjamas ju.
Sen blev det ett par skor som jag innan tänkt köpa, oo dada halva priset idag. Så blire nog en svea väska, kan inte gå med en gammal pappåse längre till träningen :)

Efter stan blev det en liten middags bjudning för mamma med köttbullar och gräddig sås. Mums.

Hockeyn gick inte alls bra ikväll.

Bruttarna följde med en sväng men nu sitter jag här ensam i min soffa och faktiskt med ett glas vin.. ah andra glas vin =) Blev så jädra sugen. Nu känner jag mej faktiskt lite ensam har försökt ragga hit Carra så jag hoppas hon kommer o gör mej selle än stund.

Två dar framöver väntas två kvällsturer. Så hinns inte med så mycket annat. Lite mer hemma tid skulle inte vara fel men det ordner till sig vid jul och vid nyåret har jag tom tagit lite semester. Skönt!

Snö! :)

2009-12-16 @ 00:25:35

Ja vet, inte den snyggaste designen kanske, men efter typ tio byten fick det bli den här, den passade sig bra. Rätt cool ändå:)

Kvällen har spenderats först på ett Core Cirkel pass. Det vart lite andra övningar än tidigare. Var lite skeptiskt först, men det funkade bra det med. Jag höll förstås på och göra succé och ramla av pilates bollen några gånger men det kan jag väl bju på :)

Värsta lyxen efter detta! Då vare bara och traska hem till Bella och lägga sig i karet medan Carro & hon fixa krubbet. Hallå så fint! Nån slags kryddiga biffar, klyftisar, såsis och till efterätt brassa Carro på nån banan som inte heller var fy skam. Sicken bra tisdagskväll det vart!

Så mysigt det är med snö! På söndag siktar vi nog in på en pulkadag om snön och huvudet tillåter;)

Åhh nu ska jag snart sussa in för att vakna upp till en ledig dag. Funderar på och lägga upp den riktigt bra men förmodligen sover jag väl halva dan. Min plan är alla fall och städa, baka limpor och julköttbullar för att sedan ta en sväng på stan med mamma och hitta mej själv lite julklappar som sedan mor kan ge mej=)
Det är samma sak varje år. Jag kan lixom inte komma på vad jag vill ha just då. Fast jag egentligen förstås vill ha en massa saker.

Jag hittade en dunder snygg klänning förrut på nån sida Bengan hitta, skulle verkligen vilja ha den. Men det var visst upp till 5 veckors leverans tid. Tyyypiskt. Får tänka påt.

Tog lite bilder i kväll bla på underbara Maja men ooorkar inte leta upp sladderit nu så det får va för ikväll.

Lucia.

2009-12-14 @ 00:02:40
Dags för lite uppdatering nu när helgen snart slår mot sitt slut! :)

Fredag kvällen spenderades hemma hos mej. Tror dem flesta i tjejligan hade åkt på och jobba kväll denna idolfinals fredag. Men alla fall slängde jag ihop en räkpaj som avnjöts med Carra, straxt därefter kom en vin sugen Jennie. Mm vin är ju gått så då var vi två som smutta! :)

Rätt som var det var hamnade vi alla fall en sväng på harrys, spontant blir oftast riktigt bra! Och det vart det, i lagom tempo men ändå lite sving på dansgolvet.

Nu har Idol stängt igen butiken för ett tag. Vad tusan ska vi ägna våra fredagar till då. Kom fram till att det troligtvis alltså får bli harrys häng...Tss. Kanske inte.

Fick ma ett ragg me ma hem alla fall, nämligen Marie! Så det vart Kalle-P macka och ägg på lördags morgon för att sedan vandra iväg till sjukan och jobba.

Idag har jag oxå jobbat och fräsade till självaste lucia med lite glitter i håret. Hade räknat med att alla fall grabbarna i jobb laget skulle bära strut men ne. Jag piggade alla fall upp några patienter, men tycker det var riktigt dåligt att inget luciatåg kom och sjöng för dem sjuka!

Var klippt slut när jag kom hem så jag däckade och sov djup och insåg att någon kyrka hanns inte med. Istället blev det först fika besök av mamma och mormor och sedan glögg och lite gott med ett gäng flickor. Vi såg även "Borta bra men hemma värst", mm en film att rekommendera.

Det var min helg. Två dagar med arbete ytterliggare innan det blir dags för en ledig dag. Godnatt hörrni!

God morgon!

2009-12-11 @ 11:30:53

Igår hade mina sjuksköterske kollegor lite julbords knytis hos Malin i Karsmirsborg. Riktigt mysigt!


Söta Enzo & Ella fick oxå va me förstås=)   Värdinnan med magen.. Börjar närma sig:)  Glögg:) 
                                Julbordet.

Idag är jag ledig vilket känns jävligt skönt! Ska ha en riktig bullmamma dag, här ska bakas! Känner att jag blitt lite dålig med den biten så nu är det dags och fylla opp.

Vid fem ska jag förstås till TR och ge allt, så ska ladda riktigt och bränna bort gårdagagen kalorier:)

Oheej, det är ju idol final ikväll med, vilket betyder en hög med favorit brudarna kanske en bit mat och minst ett glas vin. Annars ska jag bespara min lever denna helg, den kan nog vara värd det:) Höhö.

Denna helg är det alla fall dags för mej och jobba. Självklart ska denna lucia helg visst inefatta Cosmic drift stop, vilket innebär att vi kommer få plocka fram alla gamla pappers jornaler och diverse listor för att skriva och läsa handskrifter. Tänk att man hade det så för bara några år sen! Hej hej för datorer och den fantastiska utvecklingen!
 
Jag jobbar även lucia dagen, funderar på och glittra till det lite och ordna ett eget lussetåg för att få till en bra stämning. Kanske. 

Nehe nu ska här degas! =)

Hemmafrus träsket.

2009-12-08 @ 22:45:03
Jaha då var jag fast i desperate houseswives! Insåg det precis och självklart var det säsongs avslut ikväll. Joho nu får jag allt ladda hem det med och sträck se. Vilka dog nu då!!?

Min underbara mamma ringde mej efter jobbet och sa att hon hade lagat raggisar! Mm. Som ett spjut kom hon med bilen så jag kunde följa med till Sandviken och äta raggmunk. Satt fint då lunchen blev så fattigt som ett par skedar kelda svampsoppa. Dagen var inte värd att kosta på en lunch i all stress och knapp tid.
Somnade på mammas soffa efter en natt med alldeles för några timmars sömn. Va fasen är problemet!? Irriterande.

Jag drog mej sedan iväg till TR i alla fall för ett Core Cirkel pass och fäktades med att inte spy upp dem goda raggisarna. Sen tog jag tag i lägenheten och fixade ordning golv, damm, disk och tvätt.

Ganska effektiv dag ändå!=)

Imorgon ska jag hinna med att fixa i ordning omelett och jansson inför vårt lilla julbord hos Malin på torsdag med mina jobb flicker! För att sedan kvällen till ära, gå på hockey.


Gonatt.

Spex

2009-12-07 @ 22:09:27

Morsning!

Jag har precis landat i min goa soffa efter kvälls sysslan.

Lördagen bjöds som sagt på AT-spex. Himelens skoj! Det får allt bli tradition. Trevliga människor, bra spex, go mat, dans och farlig dricka. Fiskfjällsdrinken gjorde sitt:)
Senare bar det av till Palle. Fick dock gå hem och byta skor innan. Klackisar är nog ingen hit för mej!

Förfest hos Emeli.   Petra & Sandra     
                                   


Idag gav chefen mej förlängning till sista Augusti. Fin finemang!!!! :)

Dunder och brak!

2009-12-05 @ 14:49:45
Jag känner mig så fruktansvärt glad idag. Vilken höjdpunkt på dagen. Hade bokat in mej på 10-års jubileums passet med bodypumpen. Åh så kul det var. Nu känner jag mig helt ut pumpad i varje muskel. Men Olalala vad fint det var!

Spotify spelas med högsta volym just nu. Bäst i topp är nu Ayo Technology- Katerine & Fireflies- Owl city!

Nu är det bara och se till och bukfylla stadigt, ta en dusch och snygga till sig. Sen blir det för fest på Råhusgatan hos Emeli och vidare till Fogden för AT-spex. Ojoj vad kul det ska bli!=) Ska dock vara försiktig med den där Bålen...:P Vet ju vad det är i den...! =)


Matlagning           bebis sparkade.   

Brudarna och jag festa nog till ett igår rätt rejält ändå. Blev taco lagning, vin och bus. Såg idol och det var tom så Caroline fällde en tår! Det var riktig stämning de! Tänk att Erik satt löst. Hum jag undrar ja..

Juleljus i mitt hus.

2009-12-03 @ 22:30:31
Åh vad jag är nöjd. Det tycker jag alla borde vara som klarar ta sig igenom ett spinningpass. Så skönt! Trodde inte jag skulle orka på det här sättet idag. Men jag gav allt. Och det var kul! Kan inte alltid påstå att det annars är kul.. Men jag utmanade verkligen mej själv idag :)


Mamma och David    Nya skinnjackan.    

Igår var jag till Linköping med mamma och brollan. Åh David han kunde handla! Fan det var nästan så jag blev galen på hur han skulle prova och prova men inte kunde bestämma sig. Men han valde riktigt fina kläder. Kul och vara killklädes rådgivare=)

För min egen del så var jag rätt besviken av utbudet. Hallå jag hitta mej inte ens ett plagg på Gina Tricot, och då ere illa! Hade tom klippkortet fullt så jag skulle fått mej en rabatt men icke! Dock hittade jag en jacka på stadium utan krusseduller, bara en enkel, skön svart jacka.

(Vem fan går på mitt tak?? Låter jäkligt mysko just nu..?) Ajaa..

Blev även en svängom på IKEA, även där.. till min besvikelse, va fan var alla stakar och allt julbestyr.. Dåligt utbud där med. Jag brände alla fall lite kosing och fick till lite hychpylch. Men nu har jag ändå fått kompletera lite här i stan. Men känner att min jul här hemma inte riktigt är komplett. Men med lite små plock ska jag nog få till stämningen:)

Fixade till en liten julgrupp som jag blev nöjd med i alla fall. Och mamma fick bråttas med enen i år och fixa till mej en dörrkrans. En sån måste ju has!

Idag har det varit en hel dag med medicinkliniken på Gränsöslott. Det var givande, långsamt, tjatigt inspirerande och roligt. Bäst av allt var julbordet! =) 

Nu är jag trött som en padda så snart blir det sängen och imorgon en liten dagtur för att ränna ner till bolaget och handla upp mig inför helgen. Imorgon blir det midag och Idol, vi får se vart det bär hän! Och på lördag är det dags för den omtalade succén.... nämligen AT-spexet på Fogden! Ujuj, första gången jag går på det. Men det ska bli såååå kul!

Älsklings broder.

2009-12-01 @ 23:20:14

Joho en lång arbetsdag idag resulterade i en timmas sömn på soffan när jag kom hem. Jag hade tänkt träna Core Cirkel idag oxå men var sen med bokning och hamnade på reservplats så gjorde ingen chansning. Och ärligt talat kände jag bara för en mys dag.

Nu har min kloke och härliga bror kommit hem efter att nästan ha sträck kört från Bergen. Han kom och hämta upp mej så åkte vi och handla lite gott och laga till en brak middag i sandviken.

Mamma och jag tog ett glas vitt vin.. Jag är ju ingen fantast av vitt vin.. Men det här var helt Ok faktiskt. Mamma var eld och lågor över att brorsan kommit hem tror jag, jädrans vad hon babbla på :)

Hade egentligen tänkt åka hem och sova i min egen säng. Men David ville visst ha gemensam frukost med syrran imorrn och vägrade skjutsa hem mej. Så nu får jag sova kvar :)

Har ingen sladderi, så det blir utan bild idag med.

Imorgon blir det Linköping och handling för hela slanten. Jul pynteri och klappar, mysigt! :)