kortis.

2009-11-30 @ 23:30:03
Godkväll.

Klockorna stog och ringde som vanligt.. Cirkus en timme innan jag gick opp. Men blev alla fall en långis promenad med Marie och Caroline innan jag gled in på sjukan 12.30. Och där har jag vart i afton.

Drog hem, njöt som tusan av och kasta mej på soffan. Vad jag älskar min soffa! Fräste på en matdosa med kåldolmar. Bara och ta vad man haver i frysen! Bara jag blir mätt. Kåldolmar är ju dock jäkligt gott ifs.

Nästan så jag va bakis idag med. Fast måndag är alltid en seg dag. Imorgon blir det åter arbete. Onsdag är ledigdag. Då bär det iväg till Linköping med mamma och brollan!! Nu är lillsork på väg hem från Norge, jag hoppas han kör lugnt ute på vägarna och bland alla krokigheter. Jihooo för att han kommer hem!!


Dags att försöka snarka. Ingen bild ikväll.

Söndags ångest!

2009-11-30 @ 00:43:47
Go kväll ni trogna läsare! Jag försöker att slå Bellas besöks lista. Så för tusan se till nu och sprid ut vilken het blogg jag har här så jag kan få opp läsar siffrorna! =)

Jaha gårdagen vart det allt fart påt. Hade ju grabbar med på vårt kalas, vilket inte alltid brukar hända. Vi vart ju allt lite nervösa inför detta. Ja si karlar dem kan ju va lite luriga. Kalaset gick av stapeln hemma hos mej förstås. Carra och jag hade hunnit dricka upp vårt vin innan klockan nio tror jag. Ja vi var så törstiga så:p

Fest

Självklart gled vi ner till Palle och slängde våra lurviga. Tror jag visst bestämt gjorde succé där uppe på loftet. Det hade visst inte gått att missa. Ajoo jag bjur på den då! IGEN! :) Yeye.

Ångesten har verkligen krypt lite extra idag. Så en beter sig ibland.! Skäms skäms! Ber så hemskt mycket om ursäkt.

Men annars hade jag en förträfligt rolig kväll. Slutade med att jag ensam gick hemåt. Tyckte lite synd om mej själv och tog mej en prickikorv macka o mjölk innan jag slocknade stört :)

Var så oerhört sugen på frisk luft imorse... hum hum.. halv ett, kanske inte är så tidigt. Tog en promenad med Bengan tills jag insåg hur sugen hon, lixom alla andra tjejerna var på att gå ner till julskyltningen. MEN INTE JAG! Usch. Kände mej inte alls i topp trim för att glassa runt på stan.

Blev till att åka hem till mor, glafsa Viktoria mat, hänga med mamma och piggna till i badkaret.


Bella & Marie har skoj!.

Resten av kvällen spenderades hos Bella. Marie och Bella hade nån slags smink show. Tror dem skulle på nån gala med Mr. Depp. Jag mös mest med Majsen hela dagen, hon ställer inte så höga krav en sån här dag. Och jag njöt att jag efter flera veckors förkylningen kunde hålla i den lilla prinsessan! Dock skrämde hon livet av oss när hon skulle äta pure mat. Trodde jag skulle få sätta mina sjuksköterske kunskaper i spel. Men Bella lugn som en filbunke fixa till det. Tror jag ska se till att amma mina ungar för jämnan, tycker det verkar jävligt tufft och vara mamma. Men Bella gör dej ju så jävla bra!! =)


Dags för partaj... (igen:P)

2009-11-28 @ 15:01:02

Hallå!

Igår blev det en sväng på stan med Marie. Blev en ny klänning, stumpbyxor, läppglans och underkläder... Wööhej=) Körde mitt fredags pass och det kändes verkligen att det var ett tag sen som jag spinnande. Huvale vad jobbigt det var.

Marie=)        


Kvällen tillbringades hos Frida med flickorna och den där Grekiska pannan blev succé! Mariette åkte ur idol och det var allt på tiden!


Brudarna läser nått mycket spännande....!      Grekiska panna.
Caroline fick bli min nattkamrat hon somnade som en stock. Själv vet jag inte vad jag höll på med inatt, sov riktigt oroligt och drömde massa konstigt och glömde att ge mina patienter sina läkemedel. Måste vart nått tokigt vin vi drack igår? Dessvärre vaknade jag inte förrän halv ett och fick lite små panik.

Nu har jag precis dragit ett litet pass på Nervis med Elin. Provade även på nya solariet på Solpoolen. Kändes som att jag la mej i ett rymdskäpp och kunde inte tänka på annat än malignt melanom. Men brun vart jag allt!

Nu ska jag snart dra fram dammtrasan och rafsa över min lägenhet tills det är dags för galelej här hemma. Ikväll ska det kalasas. Blir både med flickera och en del grabbs. Spännande.. Ser ut som det är mkt folk som ska ut idag så det kan nog bli en bra kväll.

Vidrigt!

2009-11-26 @ 23:58:44



Fick ett intressant mail idag. Det ändrade kanske inte så mycket mer än tidigare konstateranade. Eller jooo det gjorde det väl! Usch usch bläää. Hur kan en del människor vara så jävla vidriga. Nog fan har jag fått ett rätt tjockt skinn på näsan med åren. Men jag hoppas det börjar fila ner sig nu. Jag kommer aldrig vara så dum igen! Spark i huvudet! 
 
Hur kan man fungera så olika. Fan så en del kan bära sig åt!!


  



Nej nu ska jag sluta vara arg.


Har haft en rörig dag idag. Men det var nog min hjärna som inte riktigt var på sin plats. Det tjatades från höger och vänster och mitt i allt skulle jag fortsätta med det jag höll på med. Men kom liksom av mej/blev störd. Så klockan tre var det riktigt skönt och stämpla ut och åter in på tre dagars ledig. IGEN! =) Semesterhelg. November är en bra semester månad =)

La mig raklång på soffan och sen fick jag tillslut mitt vatten i köket i ordning. Så nu är det sluttjatat om det=)! Jihuu! 

Längtade efter att han någon gång skulle laga den där kran så jag fick ta mig en siesta i bingen och sova lite.Oh vad skönt med eftermiddags lurar. Dessväre när det är dags att vakna till liv. 

Kvällen spenderades hos Bengan och Majsen med Caroline. 

Hah världens coolaste soffhängar bebis Maja.             Lektanten Carro med Majsen.


Imorrn kväll blir det fredags mys...Caroline och jag har planerat in en proveri av den där Grekiska pannan, jag hoppas att övriga flickor samtycker till vårt middagsmål :)?? Ska slå en pling till "PannaKocken" och se till och få det fantastiska orginal receptet! Är jäkligt sugen på lite rött just nu, men det får garanterat tillhöra morgon kvällen :)  












 

palsternacka.

2009-11-25 @ 23:28:09

Det slår aldrig fel! Min granne duschar verkligen varje kväll nån gång mellan 22.30-24.00. Nu hoppa han precis in i duschen 23.10. Jag tycker det är på tok för sent. Alla fall när mitt sovrum ligger parallelt med hans dusch.. Och det låter precis som att han faktiskt står nere vid min sängkant och duschar. Men tänker nog inte börja gnälla på honom om det. Skulle verka som jag vore som en gammal kärring! Ibland är jag jävligt barsk och lätt irriterad och just på den här dusch saken verkligen stöööör mej. Men får väl gå till mej själv och försöka jobba på mitt humör! =) Åh nu blev det tyst! =)

Idag vart det en lite längre dag på sjukan då jag som sagt var på Cosmic utbildning. Hum alltså: datorutbildning i vårt journal system. Om jag ska tala klarspråk så alla förstår. Mjohoo och allt mer jobb läggs på oss sjuksköterskor, men det gör ju dock inte lönen.. Hum med minimimarginaler kanske. Men ack ack vad underbetalda vi är! Jaa och nu ska vi visst få på oss läkarsekreterar jobb med.. Upps och 2010 är det dags för mig och betala av mina studieskulder oxå. Mm mer administrativa arbeten.. Hallå där, min patient då! Men mitt sjuksköterske yrke är mitt kall. Florence Nightingale och jag! :P

Tog mej en vidbränning i solariet idag med måste få bort min snövits hy så jag lyser upp när pudertäcket lägger sa när som nu ju:)

Haha jag var så nöjd och hade beställt en sån fiin klänning från Nelly, nej och fy va ful han var när jag prova den igår. Både mamma och jag började skratta. Får bli titt på festblåsa i Linkan med mamma och brollan nästa vecka!
Ikväll besöktes även hockey hallen. Oh vilken spännande match men nepp Skåre drog till med det sista avgörande målet och VIK gick tyvär med förlust. Deppigt.

Nu ska jag njuta av tystnaden och försöka sova. Höhö somnade som en stock igår staxt efter tio hugget, otroligt!




Mm =)

2009-11-24 @ 21:03:42

Himelens skönt.. Jag pöser ut i soffan o bara njuter. Idag körde jag ett CoreCirkel pass... Åh vad kul! Äntligen är jag påt igen! Nu har jag vart riktigt duktig och känner mej sådär skönt trött. Kommer nog inte hålla mej vaken speciellt länge till. Det där med Panodilen gjorde ingen större effekt.. Ne då, låg o vred o vände tills över halv två i natt. Så inatt lär det inte bli några problem & somna.
Just nu borde jag knata upptill hemköp o köpa en dosa snus men det orkar jag verkligen inte. Bara inse att det kommer bli en snusfattig morgondag!

Efter jobbet idag kom Mammi o hämta upp mej för att jag skulle hjälpa henne montera ihop en ny sängstomme. Jag svor o levde rövare men tjejer kan! Tillslut så. Vart himelens fint. Mammi bjöd på stekt strömming och mos. Mycket gutt!

Imorgon blir det jobb, Cosmic utbildning och hockey förstås.

Nu DH.

Hej hej


.Mina lussebullar. Mmmm!

skön måndag.

2009-11-23 @ 23:00:29

Dags för lite uppdatering igen då!

Nu känns det som jag äntligen börjat bli friad från min eländiga viros. Ikväll har jag jobbat efter en tre dagars ledighet och det har vart en riktigt bra måndag. Den har lixom bara flytit på. 

I lördags var jag som sagt hos kusinerna o firade deras födelsedag. Mycket trevligt och få träffa min goa släkt. Men självklart saknades min bror. Men snart kommer han hem, och nästan en hel månad ska han va hemma!! =)

Sen lydde jag inte riktigt min order utan visst tusan vart det galelej i lördags oxå:P Men lixom i lagom tempo:P
Karin, Carro och jag kalasade till det hos Jennie. Var riktigt kul även om vi inte blev så många som var tänkt, men då kunde vi unna mer intensiv tid för varann:) Blev förstås Singstar och Karin introducerades i detta för första gången. Sedan bar det iväg till Palle. Och jösses va kul vi hade där. Natten blev på hemmaplan med Carro & en äggmacka. Inte ett dugg fel! =) Och sen vaknade vi upp pigga som prinsessor.

Det börjar närma sig advent så jag ägnade mej åt söndagsbak. Lussebullar. Och jaa! Tre påsar saffran i degen, förstås. 35:-/påsen= dyrt. Men gott som tusan. Halva blev fyllda med mandelmassa, mycket gott. Självklart spelade vi loss julmusik tsm med bakerit.. Oh så redo jag är för julen!!

Sen kom Jennie, Frida, Elin och Emma. Och då åt vi fläskfilé gryta, mm va fint! Njaa Emma Veggi, åt potatis o såser hon hett i kylen. Kött fi fan!!? =)

Söndagsfilm blev senaste Wallander, helt ok. Men inte som Falk filmerna förstås =)

Snart dags för bingen. Ska prova på Maries tips o ta en Panodil o se om jag knoppar in snabbare.

Twins party! Min mormor o jag=)Emma & Malin.Ups!:PMorfar =)Skål! Vrål!

Svininfluensa

2009-11-21 @ 12:46:12
Usch vad äckligt det är med svininfluensan.. Nu börjar det känns som en riktigt epedemi.. Och det ända gott folk som vi kan göra för att hjälps åt hejda skiten är att se till att bli vaccinerade. Usch vad skabbigt.

Jag undrar om jag inte har en skvätt förkylnings astma nu med. Obstruktiv hosta och nedsatt utblås. Trött på smetan, nu vill jag va ren från virus gubbarna. Ut med er ut!!! Jag blir bitter på skiten. Om inte annat fet! Jävlar vad jag ska träna när allt är väck!:)

Igår hade jag en mycket lugn dag. Sov väldigt länge. Låg på soffan..Sov lite till. På kvällen hängde jag alla fall med mina underbara kollegor till Cilla på pizza bak & mys. Guuud va fint dem hade det där hemma på Glasbruksgatan. Mycket mycket trevlig kväll. Kom hem straxt innan halv två och somnade som en klubbad säl.
´
Vaknade nu vid halv tolv och väntar på att Carro ska komma så vi ska njuta en lördags frukost. Blir liksom mycket godare o äta när man är två. Det är nackdelen med o vara ensam. Jag äter för att uppnå en mätthet men tycker inte maten smakar speciellt när man sitter själv & tuggar.

Idag fyller mina tvillingkusiner 18 år. Så idag blir det en stunds kalas för dem. Hipp hipp hurra! Sen är planen fest hos Kajja med tjejerna. Kanske inte alls borde festa till det idag & jag har inte riktigt bestämt hur jag ska göra.. Ska tat lugnt några timmar & känna efter helt enkelt.

Katja, Emelie, Emeli hos Cilla.

Fan så tjatigt!

2009-11-19 @ 23:39:49

Det här är fan inte klokt.. Vilket pendlande. Feber och hursken idag igen! Blää jag spyr på skiten. Och pulsen var hög så hjärtat höll på o fly ut så jaa imorrn måste det till en sjukdag igen! Jag som annars brukar va kry för det mesta. Blir en hel hög pengar som blir avdragen på nästa månadslön. Men nu är det nog varningsklockor. Imorrn SKA jag ta det lugnt. Ska försöka o bara ligga på soffan hela dan.
Igår blev jag alla fall läkarundersökt och provtagen så nån infektion har jag inte!.. Men att ett litet virus kan ställa till sånt elände. Och jag lovar... INGEN TRÄNING!

Haha lite komiskt men samtidigt fundersamt hur jag som annars sticker och plågar andra människor samtidigt är så stickrädd själv, varför blir jag så nervös varje gång när jag vet att det knappt känns. Fåniga fåniga jag! =)

Jag funderar på och önka mej den där omtalde spikmattan i julklapp. Fick provan hos Bella häromdan och jag förstog lixom inte vad som var poängen.. Det gjorde mest ont. Men kanske om man är ensam & i harmoni med Enya så kanske kanske vore det nått.?

Ska ta ma nästa dos paracetamol & fortsätta min Greys Anatomy maraton... Finns det någon bättre tv serie? Nee.

Vilken liten Maja:)

Känner att det skulle vara härligt om det fortfarande va sommar nu. Alla fall denna trista November månad. Så glåmig o grå man är så härpå hösten. På sommarn ä man alltid så mkt freschare ju.

Jag måste tusan se till o börja framkalla alla tusentals bilder som jag har på datorn. Nån gång lär den ju krasha o usch om mina sista år på bild då skulle försvinna.




Bil-lös.

2009-11-17 @ 22:22:59

Hejsan.

Idag fick jag mitt väntade besök av hyresvärden. Och ja!..han konstaterade oxå att både min vattenkran och fläkt var trasig. Får säkert vänta ytterliggare flera dagar igen på att få detta fixat. Borde jag inte få avdrag på hyran för detta ?

Tog en snabb fika hos Bellan me Marisch. Sen bar det hem till mor för och prova mitt skidställ och jag tror det kan funka när jag gör succé i Sälen. Ska bara be min bror låna ut sina skidglasögon, för sånna ska man väl ha? Vill inte bli full me snö i ögonen. Funderar även på och införskaffa en hjälm men måste se  het ut i backen och förhoppningsvis landar jag inte på huvet om jag faller..?

Så har jag även vart hos mormor och rensat ur bilen. Mormor visade även hur det gick till och tvätta bilen i tvätthallen på OK. Åh att jag inte gjort det förr.. Vilken glans! Så som jag stått o gnott på Stanleys! Nu är Audin levererad för att snart hamna på blocket. Så nu är jag kronisk fotgängare... Wööhöh. Ja kommer nog sakna bil, men nu kan pengarna spenderas på annat kul.

Nu blir det ett Greys Anatomy avsnitt och sen ska jag se till att somna skapligt och se till att kunna kliva upp när klockorna ringer imorrn!

En dag på zoo.

2009-11-17 @ 00:02:02
Tjofadderallan!

Trodde jag skulle bli galen på mig själv inatt! Vad vidrigt det är och bara ligga och snurra runt i lakanen, titta på klockan, räkna ner timmarna.. Tror klockan var halv tre sista gången jag tittade på den! Så var jag självklart trött som en gnu när mina tre klockor tjöt. Snoozade lite och tyckte jag hade pejl på läget tills min mobil ringde från privat nummer! Jävlar! 6.55! Yrade nått till Christel i andra änden och la på. 7.05 var jag alla fall på jobbet. Tog alla fall på mig lite mascara & kajal för att inte höra nån flina åt mej. Kaffetorsk i kannan. Finns det värre mornar än dessa.? Jag piggnade tillslut till och var fit för arbetet. Skönt efter en lång helg och dela upp den stora massan på hälften, det vart lixom en behaglig dag i lagom tempo =)

Idag tog jag mig i kragen och gav mej på ett body pump pass efter två veckor utan träning. Hujedamej jag trodde jag skulle dö första halvtimmen.. Fesade som tusan med vikterna så man kunde nog tro jag gjorde mitt första pass. Känns som mina lungor är fyllda med infiltrat!?.. Boten måste nog ändå va o träna o rensa ur smetan :P Kände inte att det fanns en rätt person och be diagnostisera mig idag. Cilla & Emelie fick alla fall ta fram stetoskopen och lyssna lite, men det var rätt rent klockspel där inne:)

Har bokat upp veckan med späckad träning så på onsdag borde jag kunna köra lite spinning. Imorgon blir det Core Cirkel!=)

Marej och Caroline har vart och myst hos mej ikväll. Tittade på en massa gamla bilder och kom nog fram till att vi alla ser jävligt mycket bättre ut än vad vi gjorde för några år sedan:P Och jag kommer nog förbli blond!=)
Så såg vi på paradise hotel. Herregud, så dem styrde igår. Tur man inte är med i sån där såpopera alla fall! Sexa runt så där offentligt i tv va va?!

Hum imorgon är jag ledig. Har ringt och skällt på min hyresvärd så nu hoppas jag fasen han kommer som lovat vid tolv och fixar ordning på mina skavanker! Sen ska jag fixa i ordning med min bil och köra iväg den för försäljning. 

Min älskade Marie har laddat hem några Greys Anatomy avsnitt så får se hur många avsnitt jag orkar se nu innan jag slocknar. 

Blev inga vidare bilder. Men här är vi :O)Sommaren -06? -07?Marie!=)



 

Lugn lördag.

2009-11-15 @ 00:32:39
Vilken fantasiskt lördags kväll. Det var precis vad jag behöve.

Slutade vi tre idag.. Självklar intogs en eftermiddags lur på det, mm vad skönt!

Carro, Nina och lilla Tuvis kom till mej. Var nog länge sen jag åt en sån god middag. Det bidde: Potatisgratäng, fläskfille, bea & rödvinssås. Värsta nyårs menyn, och den la sa som bomull.
Sen kom Elin & Marie. Så en mycket mycket dålig film, "Take". Nån slags drama film, men blä vad seg och trist men som alltid måste alltid sluten på alla filmer ses hur dåliga dem än är.

Påtal om nyårs meny. Nu planeras vår nyårsafton. En del av oss tjejer är riktigt sugna på en nyårskryss, men vi får väl se om vi lyckas övertyga hela truppen. Annars funderas det på ett kalas ute hos mor i Sandviken, ser ju hela stans dunder och brak på himelen då ju. Meen en kryss skulle vara riktigt kuL!

Nu ligger Carro här i min soffa, ser ut som att jag kommer få bära henne in i min säng faktiskt. Hon lossas som vanligt vara på allerten, men jag har nog märkt hur hon slocknar ifrån.

Lite sovmorgon imörra sen blire en jobbarekväll..


Flickorna hos mig =)

Ärtsoppe dag.

2009-11-12 @ 19:43:14
Tjenare.

Vaknade upp jämte en go Jennie imorse. Tur man hade henne & värma sig hos inatt, usch det börjar verkligen kyligt nu. Jag verkligen längtar efter att det ska bli december så jag kan börja julmysa här hemma. November måste vara den mest tråkigaste & onödigaste månaden på året. Helst av allt längtar jag efter att få hugga min gran & sätta upp i mitt planerade hörn!=) Och granen måste ju verkligen huggas, går inte & köpa. Naj naj. Jag undrar vad jag ska hitta på för gardiner,kuddar & lampor & grejer i år... Hum va spännande..
Längtar oxå efter att göra lussebullar & Lailas goa saffrans skorpor.. Så längtar jag efter att få köpa julklappar, som i år inte alls blir så många... Kanske nästan tur man inte har en karl m familj & tänka på i år. Ska satsa allt på mamma & brollan. Blev förresten pålurad en julklapp som får bli till mormor idag:) I år kommer jag att jobba till tre men firandet blir bara hemma hos mormor & morfar. Gud så skönt att bara fokusera på ett ställe o inte flyga o fara med stress & panik. Neee det här kommer bli en av årens bästa jul. Jag bara kännert!=)

Oj va mkt julsnack.

Förmiddagen blev till att storhandla på Willys med Jennie för att sedan åka hem & laga kakan. Den vart faktiskt riktigt go. Sedan bar det av till Sandra för att fikas & snacka gojja med alldeles underbara kollegorna. Malin ska gå på gravledig nu med så nu dröjer det innan man får jobba med henne. Gud så skönt, jag skulle med vilja vara gravledig.. Fast kanske inte ännu.. Hum kanske ska hitta mej en karl först, men inte ännu heller. Har inte tid. Har fullt upp med o umgås med mina bruttor:P Hehe.

Nu är jag hemma igen och väntar på min mamma. Ska nog bara va här & mysa & se film. Lånade med mej två filmer av Sandra. Bl.a. Patrik 1,5 som jag ännu inte sett! Hoppas mamma går med på & se den. Känner mig fortfarande mätt på kakorna jag tryckte i mig men borde nog se till & få i mej en till middag.

Imorgon är det fredag.. Och det är inte en sån fredag som jag ibland kan uppskatta så fruktansvärt mycket. Nee det blir en riktig jobb helg för min del. Ser dock fram emot att det ska bli en väldigt lugn sådan utan någon som helst utgång. Blir bara tjej häng & mys därimellan passen!

"So lets yesterday gooo"..........................

Bella & MajaFlundre middag med Jennie, Marie & Frida<3Cilla & en blyg Nils.Katja & Enzo. Enzo gillade kaka=)Cilla åker Bobby car.Emelie, Emeli & Enzo.Sandras Ella.En inte nu lika blyg Nils=)




Semesterdag/sjukdag.

2009-11-12 @ 00:06:10

Hej mina vänner!

Verksamheten passade sig så bra så jag kunde fixa till en semesterdag idag. Kände att jag behövde få återhämta mej lite. Mjoo om det nu vart så mycket vila vet ja nte. Sov ganska så länge. Men sen höll jag på & städa & greja här hemma.

Sen kom Marie, Jennie & Frida på fika & sen lagade jag till flundror & kall sås till bruttorna. Smarre!

Har haft huvudvärk större delen av dagen. Kanske borde börja knapra nån slags antibiotika för & råda bot på mitt elände.

Blev ingen Greys Anatomy för mej ikväll. Ne för idag vart det hockey kväll, fasen vad spännande..Det slutade med straffar & VIK vann! =)

Imorgon är jag oxå ledig. Då ska jag på fika med mina kära kära syster kollegor. Så imorgon ska jag baka en choklad kaka med tryffel. Hoppas den blir go. Sen ska jag ha dejt med min älskade mamma! Äntligen har vi en dag då båda har tid. Ska nog laga nån god mat & ta oss nått glas vin kanske.

Nu har tjejerna & jag ätit ägg mackor efter ishallen. Snart kommer Jensan tillbaka med nässpray så ska hon bli med sängkamrat för natten=)

Carra.

Fryser

2009-11-09 @ 23:25:17

God kväll ni på er! :)

Har ni sett "Silent library" på kanal 5? Uuh såg det precis nu. Nått har hänt med svensk tv och den svenska humorn. Det finns lixom inga gränser längre, men det var kul. Men vidrigt!

Jag har blivit värsta nattugglan, blir lixom inte trött när det börjar närma sig kvällning, kanske för att jag går upp alldeles för sent:P? Och så börjar jag tidigt imorgon! Men ne jag är verkligen inte trött nu. Men det tar väl i fatt mig imorgon.

Upptäckte att någon glömt en mobil laddare hos mej, kan det vara Stina eller kan det vara Carro?

Har verkligen inget att skriva just nu. Ska ta & läsa senaste Vårdfacket tidningen. Måste se till & uppdatera lite. Jag är värsta dåliga på & både läsa & titta på nyheter & sånt. Det hinns lixom inte med. Jag brukar faktiskt ärligt lossas att jag fattar vad personer pratar om när det nämns om senaste hemska nyheterna & sånt. Fy så dåligt! Men vårdfacket... Ja det måste prioriteras..


Blaj blaj! :P Godnatt.



Gud... ?

2009-11-09 @ 00:05:33
Vilken helg jag har haft, fylld med stim & stoj. Fylld av blandade känslor.

I fredags åkte jag på en mycket fin begravning som förstås var mycket jobbig. Men jag var ändå glad att jag faktiskt åkte dit.

Åkte sedan ut till mamma en sväng på en bit mat & för att just bara få träffa mamma. Sedan vart det hem & fixa i ordning för det stora besöket! Fredagkvällen spenderades hos Frida med lite varma mackor, mysiga tjejor & idol. Sen kom hon!... Vår älskade gamla Stina! Känns nästan som man träffade henne igår!
Carro, jag & Stina drog vidare till mej, tog ett glas vin & snacka en massa skit fram till två hugget innan vi sa godnatt. Det har vart trångt i min säng med både Carro & Stina brevid hela helgen.. Men mysigt. Det kommer bli tomt & sova själv inatt.

På lördag morgon var det upp för att förbereda inför Majsans dop!
Lilltjejan skötte sig exemplariskt! Inte ett gnytt när Prellen doppa huvet i vattnet. Nerå hon var så snäll så! Satt där i kapellet & bedårade det vackra. Tänk vad stort!... Alltså lilla Maja.. Hon är ju helt underbar & för att inte tala om hennes föräldrar som skapat det lilla underverket!=) Nästan så en tår trall ner på kinden.. Men ist fick jag bita mig i läppen när Bella försökte syna mig & tro att jag ist skulle börja skratta! :P Nehe då vara bara & titta ner i psalmboken!

Efter en stimmig dag blev jag ensam i lägenheten för några sekunder, va bara tvungen & lägga mej & andas till lite Enya musik. Tills brudarna dundra in igen & musiken byttes till dunkande party musik! Då var det dags igen! Stadig bukfylla fick bli nått så enkelt som korv m bröd!

Lördagskalaset blev hemma hos Jennie R. För att sedan lulla vidare till Palle. Fest kvällen var absolut lyckad men lixom inte så där superb som vissa andra kan bli:P Men det var ändå bra nivå hela kvällen & jag hade toppen kul med mina toppen vänner. Ibland undrar jag om alla verkligen har sån tillgång på bra vänner som jag har!?:P

Steg upp från sängen vid halv tolv. Ingen bakfylla. Tack! :) Bestämde middagen hemma hos Bella. Så jag fräste på en söndags stek som vi gutta i oss. Förstås en rejält gräddig sås med.

Vid sju var det dags att krama hej då till Stina. Usch, kändes riktigt jävla jobbigt. Önskar att hon bodde här med oss på fastlandet. Men hoppas verkligen att det inte dröjer ytterliggare två år tills vi får se na igen!!:P

Ikväll vart det finalen på Ensam mamma & sista Falk filmen. Jag hoppas verkligen att det så småningom kommer att släppas fler filmer framöver för dem e ju bara så bra!

Idag är det fars dag. Hade gjort allt för att just min far skulle vara i livet nu. Då hade han fått den absolut största fars dag kramen! Och jag hade sagt hur oerhört tacksam jag var för att just han var min pappa! Livet är förjävla orättvist. Hur fan kan livet bli så tokigt för somliga! För alla er med en pappa att fira idag, var glad att ni har en far och visa er honom uppskattning. Min pappa gav mig nått stort. Han gav mig livet & han är anledningen till att jag delvis är den jag är idag. Ååh vad jag saknar min pappa!

Efter en helg med kontraster som både begravning och dop ifrågasätter & funderar jag verkligen på Kristendomen & allt dessa kyrkliga prat från bibeln & gud hit & gud dit. Lyssnade storörat på vad prästerna hade att säga men ?.
Jag är då ingen troende person vad gäller gud i alla fall.

Carro, Sofie & Stina.. Laddar för dop!Några av oss stolta tjejer sitter oppraddade inför dop cermonin.:)fest dags.Stina & Maja.Gissa vems fot??? :P

Smaskigt.

2009-11-05 @ 23:47:38
Har märkt att en blogg måste uppdateras nästan varje dag för att få opp sig i statistiken & för att blogg fansen inte ska tröttna.. Så ska försöka med det! Egentligen skulle jag kanske uppdatera med lite intriger, elände & skitsnack & sånt. Men där gör jag er besvikna :)

Ikväll har jag jobbat, så säger vi inte mer om det:P! Nu ska jag vara ledig i tre dagar. Och dem ser ut att behövas, kommer bli rätt späckat med aktiviter.

Imorgon blev en semesterdag, blir att åka till Överum för att gå på begravning. Usch det blir tufft.
Det blir en kyrklig helg för mej då jag på lördag ska på dop i Piperskärrs kapell för Majsen. Där blev föresten min lillebror först döpt så det ska bli himla mysigt. Och i det kapellet har jag spenderat många timmar i min barndom, b.la. miniorer, kör och lucia firande. Jag gillar verkligen det där kapellet!

Åh vad jag saknar min lillebror! Och nu får jag inte tag på honom på mobilen. Imorgon måste jag ringa till Sara & se hur dem hart! Varför ska alla dra till Norge!! Vill ha mina nära & kära NÄRA! =)

Imorgon klockan nio anländer även Stajna! Fasen vad underbart det ska bli & se na!

Fan vad lack jag blir. Imorse gick jag upp & städa & undanröjde för att sedan bli klar till halv tolv då min hyresvärd skulle komma & fixa mitt vatten! Tror ni han kom! Nee.. Fan! Hur ska jag klara mej med en liten fesen stråle hela helgen!?

Försöker trycka ut mina trumhinnor, det är lock för båda öronen, känns som hela jag är ett stort eko! Åh kanske måste stå över mitt älsklings pass imorrn med. Har fasen inte kunnat träna på hela veckan! Känner mej som en stor falukorv. Blir helt slapp ju!

Åh nu började visst ett Scrubs avsnitt som jag faktiskt nog inte sett.. Hejdå!

Lillebror!

Smoothie ombud

2009-11-04 @ 19:46:51
Shållå!

Vilket himelens rugg väder. Snart tror jag ett trä far in genom mitt fönster. Huvale. Jag var & tvättade bilen idag på förmiddagen & glömde vantar. Usch fick nästintill kramp i fingrarna av kyla. Fick sätta mig i bilen o dra värmen på fullfräs & nästan tjuta lite, de gjorde så ont.
Besiktningen gick som en dans, tycker på nått sätt att det är riktigt kul på besiktningar... Jag tror på nått sätt jag kan prata omkull besiktningsmännen så att dem godkänner mig bara för jag är så himla trevlig :) Så hänger jag med under bilen & säger det där fixar jag med nagelfilen...! Hah.
Ingen ombesiktning. Bara "bra att veta" stog det.  

Var på utbildning om nutrition så nu ska jag hitta på nån slags bra lösning för lite mer aptit stimulans till patienter & engagemang för personalen. Först & främst ska jag försöka leta fram en stavmixer!

Har precis sovit en stund på soffan... Jag vet inte vad det är som min kropp drabbats av. Vaknade av ett enormt socker begär.. Jennie skulle varit här för 4 minuter sen men snart ska vi stilla sockerbegäret med en godis påse!=)

Sen ska vi se på Greys Anatomy. Frida har fixat dem två nya Falk filmerna så dem ska vi oxå se, alla fall en! Jag hoppas att min DVD inte ska spela över idag!! Måste åka upp till Elgiganten & få ordning på den. Det blir lixom blått på hela tvn ibland. Så vill jag ju inte hat!=)

Silverkatten.

2009-11-03 @ 23:57:13
Tjo & tjim!

Blev hemma mys med pepparkakor & ädelost, klementin glögg & skumtomtar. Jag har verkligen hatat den där ädelosten men den här va tusan go. Har inte förstått den där blandningen med pepparkaka & ädel lixom, men ojo det va gutt.
Nu har vår Malmö brutta/Silverkatten anlänt. Ikväll stövlade hon in i nån stor svart päls boa tror den va köpt på nån Bikupa eller liknande, eller så var det doften från en äkta räv.. Svårt att avgöra.. Sen bar hon upp ett par korta byxor som räckte ändå upp över nalvelen & slöt på halva vaden. Så poppig så:P Hehe kul med inspiration tsss..
Med ikväll var även Karin & Tuvis, Tuvis måste va största charmtjejen i stan, gud vad hon är cool! =)

Caroline har tydligen fått allvarliga problem... Hon kan inte andas! Tvingades ta fram stetoskopet. Tror lösningen på problemet skulle kunna vara lite Yoga eller den populära spikmattan hum.. =)

Sean Banan vilken kille, har ni sett klippet från Cirkus Möller! Nehe, men gör då det! En guldstjärna, till min student som tydligen var king på att låta som herr Banan... Jag tror jag skulle gå åt av mitt garv!

Ledig dag imorgon... Skönt skönt. Föregående natt var lång somnade alldeles för sent & tampades med en jävla jobbig hosta så nu kastade jag ut bruttorna för att få igen sömnen. På schemat står först besök upp till bilprovningen och hoppas bilen går igenom utan anmärkning! Får nog bli en sväng upp till Stanleys med & ge den en blöt skur innan den visas upp där inne i verkstan förstås!

Klockan två måste jag dock bege mig till arbetet för Nutritions utbildning. Sen måååååste jag försöka få tag på min hyresvärd för nu har jag stött på problem igen. Fram med rörmockar lådan igen! Har knappt nått sprutt på vattenledningen i köket. Har ifs en rad andra grejer som måste görs men det blir prio ett som måste ordnas för att minimera en timmes diskning var gång:P

Min förkylning verkar inte ge med sig annars skulle jag se till & ta ma några pass idag. Hade verkligen ingen ork idag! Kanske bäst & coola ner & låta baskiluskerna froda ut.

Wooohoo rykten sprids fort i stan.. Nu är nya Falk filmer i hyrbutikerna igen.. Falk maraton imorrn kanske!!? =)


Maja & Bella<3Tuva spelar Allan!Silverkatten!=)

En dag med huvudvärk= hemsk dag!

2009-11-02 @ 22:53:59

Tjena!

Fy fabian hela jävla dan har jag haft ont i nacken och stålningar upp i huvudet. Trodde nästan jag drabbats av meningit eller nån allvarlig åkomma. Usch vilken skit dag. Det var ljuvligt skönt & komma hem & ligga raklång i soffan. Nu börjar det även stickas i halsen, får va nog med förkylning & sjukdom nu, var & varannan kotte är ju sjuk nu.

Ska snart ta mig min skönhetssömn & hoppas vakna som en prinsessa imorgon! Nu har Ekström anlänt till Viken så imorgon planeras en träff med henne. Troligtvis blir det kvällsbio, Bröllopsfotografen.

Vet ni, igår bakade jag ju kladdkaka. Hum efter att den var klar upptäckte jag att jag glömt margarinet. Mmh det stog kvar i mikron. Det är ju ganska mycket av sånt annars i kladdkaka. Men vet ni att den smakade riktigt bra ändå. Så jag har typ upptäckt en fettfri kladdkaka! Fränt va! Men ne det dög ju självklart inte, vi var bakis & ville ha fett. Så det blev en till kaka. Men den fettfria äts nog opp snart=) Om ni tycker det lät tufft kan ni få receptet.

Wiho nu är Sälen resan verkligen bokad!!

Och idag köpte vi biljetter till AT-spexet den 5e december, ska bli hur kul som helst!!

Ekström o jag=)

kapten krok!

2009-11-02 @ 00:18:39
Rotade i maskerad lådorna & bestämde oss för pirat tema igår! Vi vart en hög med underbara tjejer hos Frida uppbunkrade med trolldryck och galelej. Har lärt mej att EN flaska vin duger alldeles perfekt & inte en droppe mer. Visst blev det nån drink & några cider på krogen, men alla var verkligen på topp humör. Kapten försvann från besättningen rätt tidigt ifs men det var inte pga av trolldrycken utan nån slags halsflussa.

Blev en skaplig avsluts meny på Åhmans & i säng vid fyra hugget... Kan nog tacka den där Åhmans maten för att jag sedan halv tolv blev väckt av mobilen men dock utan dunkande huvudvärk eller illamående. Tjooho vilket flyt! =)

Efter en kaffe, frulle & uppfriskande dusch sprang jag ner till Frida & snacka gårdags fuffens & planerade kvällen.
Sen har jag mest vart lat, inte gjort allt för mycket. Brassade på egna hamburgare & gjorde en kladdkaka till Zaidas bemärkelse & så såg vi "på smällen", fi katten vad bra den filmen är!

Nästa helg får jag Stina som inneboende, herregud vad kul! Har inte sett na på år!!.. Men äntligen ska hon ta sig i kragen sätta sig på färjan & åka över till oss! Jisses va skoj vi ska ha.

Min kommande vecka ser toppen bra ut... Blir en fyra dagars vecka (ev. tre om det blir sem. fredag). Visst är det skönt att vara ledig en dag så där i veckan. Men alla dessa helger kan va lite träliga. Men tror fasen det är pissigare med mån-fredag 7-16 pass skulle vara ännu tråkigare. Ne det är nog bäst så som jag hart =)

Imorrn ska schemat ses över, dags & se till & bli ledig för imorgon ska bokas resa till Lindvallen! Ååååh vad kul!!=) Sälen here we come!!!!!

Nu kommer jag inte på så mycket mer för tillfället, håller visst på & slumra till nu. Imorgon får jag lite sovmorgon, gutt gutt!