Julefrid ?

2010-12-20 @ 15:29:46
Oj idag har jag ont i kroppen. Var på bodypump release igår, vilket underbart pass, dem flesta låtarna var riktigt bra och dem nya övningarna har satt sina spår idag. Jag och Lena provade även på Zumba efter det, men vet inte om det var min grej. Höfterna ska svänga och dänga åt alla håll och mina tycks inte hänga med! Men kanske ger det nån mer chans.

Idag är jag ledig efter att ha jobbat ännu en till helg. Vaknade av att det bonkade på taket, tror dem tog bort snön?
Har städat lägenheten och vart en sväng på stan med Emeli. Jisses vad jag börjar känna en viss stress inför jul. Jag har massa kvar att göra. Nån gran kan jag nog inte hugga i år, känns lite sorgligt. Får hoppas dem har nån duglig till salu nån stans.

Mammi kommer hem från Thailand inatt så imorgon blir det lite kvalitets tid och julshopping med henne :)

Jag kan bara skylla på mej själv och den dumma schema läggning jag gjort! Jobbar julafton och nyårsaftons natten. Hur kan man va så dum! Julafton gör inget ifs då slutar jag vid tre så jag hinner fira jul. Men nyår!!

Nu ska pulsa upp till Bella (och Maja som förstås är mest saknad) på kaffe innan det är dags för dubbelpass idag igen.

Hejkon bejkon.

Livet

2010-12-14 @ 11:56:39
Livet är märligt och för en del så orättvist! Man ska verkligen uppskatta varje minut och dag. Inte så lätt för det är ju tydligen så mycket lättare att gnälla om det negativa än att älta i allt det positiva. Känner mig lite filosofisk. Igår var en dag då jag stötte på så mycket sorg och elände. Men det kanske ändå är bra att alla inte förstår hur skört livet faktiskt är och fortsätter gnälla om bagateller.
Jag älskar min lilla familj som finns kvar och mina vänner. Men saknaden av min pappa finns varje dag. Denna saknad är så tröstlös. Inget hjälper och fast att mer än två år har gått finns den alltid där. Jag saknar honom och det är nått jag bara måste acceptera och fortsätta och leva med. Jul är fantastikt men samtidigt gör sig saknaden påmind så mycket mer. Usch! Orättvisa jävla sjukdomar och skit.

Igår var det lucia. Kvällen innan hade vi planerat för vårt lilla lussetåg på jobbet. Tycker egentligen att det borde komma ett luciatåg på alla avdelningar, det behöver våra sjuka. Men det fick vi ordna själva och dem blev så glada. Vid sju smög vi in och sjöng för dem på alla rum. Så härligt och se dem smila upp sig, även fast vår sång inte var den bästa :)



Idag är jag ledig, hum enligt Bella var jag visst inte det:) Men egentligen är jag det. I em ska jag till jobbet en sväng för en stunds föreläsning med kuratorn Marianne Granat. Efter det ska vi ta ett glas vin på något hak och sen ska vi äta smarrigt på Smugglaren med jobbet :)




Poppiga fredag

2010-12-10 @ 22:19:32
Har jobbat hela kvällen. Hade hoppats på en lugnare kväll, men det är ju bara dumt att förvänta sig det.
Kom nyss hem och har faktiskt hällt upp ett glas rött för att inte känna mej allt för ensam :) Alex var tydligen tvungen och göra nått jobb ikväll.
Ska se sista etappen på idolfinalen sen ska jag försöka slå igen ögonen för en tidig morgon och jobb. Imorgon ska vi ut till Sandviken då mammsen är i Thailand. Ska se till och värma upp huset med öppna spisen och brassa på god mat och lite vin kanske med min andre hälft, härligt.

Skål och godnatt :)

2månader + 1 dag.

2010-12-05 @ 15:36:16
Hej ni!

Har varit ledig i helgen. I fredags var Alex & jag på middag hos Emeli och André. Mycket gott och trevligt. Men så typiskt att man är helt slutkörd efter veckan så ögonen går i kors tidigt på fredag kvällen. Underbart och få sovmorgon med älsklingen. Igår firade vi två månader så jag fick paket på sängen :) Dock är jag visst nog inte lika romantisk som han :) Blev ett bodypump pass och sedan svirade vi om för julbord med mina kollegor hos Sandra & Claes. Super gott och jätte kul. Årets första julbord med massa gott, paketleken och singstar. Toppen kväll/natt. Alex och jag gjorde en halvtimmes moves på Palle innan vi gick hem och sov.

Mår hyffsat bra men lite seg. För seg för att orka följa med på innebandyn. Ska springa upp till hemköp och handla till tacopaj & knäckbak, så blire söndags mys i soffan hela kvällen.

Imorgon fyller lill Cowwie år så det blir nån timmes kalas innan jag ska nattajobba.

Hej på er.