Ladderi ladderaa.

2010-02-27 @ 15:35:42
Jo igår tillbringades kvällen i saunan ute på lysingsbadet då. Har faktiskt inte varit där tidigare. Men oj vad härligt det var, toppen fint! Hade absolut inte en tanke på att hoppa i den där vaken men det blev tom rätt många dopp till slut =) Roligast hade nog morfar & han hade ingen som helst lust att åka hem när det var dags. Nee då ville han bjuda upp till dans =) Mycket mysig kväll och med massa god plock mat .

Mat=)KusinerEtt utav alla födelsedagsbarn. Mamma hade virkat OS-mössa.MysBadas i vaken!=)morfar & mamma

Morgonen startades idag med ett spinning pass och därefter en solning. Ikväll ska tjejligan festa till det ! =) Så nu är det snart dags och börja ladda. Funderar på vilken av festblåsorna jag ska ha på mej. Känner på mej att det kan ta tid.

Ska bjuda mamma på middag idag, det blir det morfars rökta lax, potatis i ugn & romsås! Gott!

Förresten tycker jag att det är förbannat larvigt och skriva massor av skit i sina bloggar om andra människor och skriva noveller om tjaffs. Jag tycker att det borde vara lättare o lösa konflikter på annat sätt än att hänga ut folk som inte kan försvara sig. Aja!  

Ses ute i dimman gott folk, tror det kan bli trångt på dansgolvet i afton... Mysigt ;) Nu är det dags och skruva på volymen och värma opp! =)

Nöjd.

2010-02-25 @ 23:21:42

Jag fick ett rejält shopoholic sug idag efter jobbet som resulterade i två nya klänningar och den nya vibrator-mascaran från Isadora. Haa jag har sett mascaran på reklamen men tänkt att det bara var fjanteri. Men den trevliga damen på HM brukar kunna ge goda råd när det gäller mascaror. Prova den lite med nått svep och ja, jag är nog tusan nöjd. Men det kändes som mina ögon fick en dos av lätt epilepsi/elkonvertering =)

Jag hade en förfrågan om större textstorlek i bloggen men det tycks tusan vara för avancerat för mej o få till. Jag får helt enkelt rekommendera läsglasögon=) .

Jag tjatar om min träning... men idag gjorde jag nog det bästa nånsin ifrån mej på spinningen, tusan vad kul det var. Avslutade kvällen hemma hos Bella där det bjöds på kalops, mumma!

Nu blir det sova av och tusan vad jag ska gå på ledighet imörra. Tre daaar!! Åh vad här ska njutas! =)

Nedvarvning.

2010-02-24 @ 22:40:09
Oh vilken strålande solskens dag! Blev uppdragen ur bingen av Marie som skrev ett sms om att det var promenad väder (ja ljög Marie, fast jag var vaken :) Alla fall gjorde jag raskt i ordning mej, hämtade upp Marie och Karin och gjorde lite bra inköp på Teamsportia. Ett par nya träningsbyxor och två linnen.

Marie & KarinVackra Västervik =)

Blev en kort promenad. Mmm vad härligt det var. Kände verkligen ingen lust för att gå in o jobba!.

Idag har jag haft en student som ska gå med mej i fem veckor. Kommer nog att funka bra. Men det är svårt och stå och rulla tummarna och titta på medan någon annan gör "mitt jobb". Det lixom kryper i fingrarna, men ja va nyss där o vet hur viktig man är för studenten=)

Läntar verkligen efter helgen. På fredag ska jag tillbringa kvällen ute på lysingsbadet i saunan med släkten. Har aldrig varit där för vinter bad så det ska bli spännande. Självklart gott plock och vin.

På lördag är det dags för tjejerna och göra stan osäker igen då ska vi slänga klackarna i taket. Wihoo.

Känner verkligen för lite skärgårdsro så helst av allt skulle jag vilja hinna med Eknö och snöskoter.. Men vi får se hur det blir me d.

Godnatt.

Lite mer positiv.

2010-02-23 @ 18:13:15

Okej nu har jag faktiskt njutit lite av snön. Har precis varit på en långis med Marie och det var riktigt härligt när solen stack fram och himlen var så fin. Synd kameran inte var med!

Blev en ordentligt stoskurning här hemma förrut. Fixade även en påfyllning i frysen med bröd med solrosfrön & havregryn. Och en sats med choklad muffins.

Imorgon är det 20% på Teamsportia för oss TRare. Så nu ska jag se till o investera i dem där snygga träningsbyxorna jag dreglat efter!

Dags att dra på sig gympa outfiten och ta mors bil till TR.

Ikväll blir det filmkväll.

Morsmors!


Usch usch!

2010-02-23 @ 11:00:02

Nee och fy vad trött jag är på snön! Jag ser knappt ut idag! Inte alls något trevligt att ut och gå i. Får hålla mig inne tills det lugnat sig lite??. Idag är jag ledig, planerar för städning och brödbak.

Folk kan/vill inte ens ta sig till gymet, salen var inte ens halv igår!.. Eller så kanske det berodde på hockeyn? =). Mycket tjat om väder just nu men fy fy... Less! Ska investera i ett par gummistövlar tills allt börjar smälta i alla fall.

blågula.

2010-02-21 @ 23:19:31
Joho då lider även denna helgen mot sitt slut. En arbets dag kvar på detta långhelgs pass. Nästa helg blir en tredagars ledighet! Mm vad skönt:) Blir mycket härligheter då!


Igår lagades det plankstek hos Bella. Medpassagerare var Jimmy och Marie. Maten tog en stund o innan den var klar hanns ett par ostbågar o några glas vin slinka ner. Avancerade även denna gång med egen gjorde bearnais sås.. Men blev kanske en aning för mkt persilja i, men det var för att bella tolkade mitt "mycket" som väldigt mycket persilja ;) Nee maten blev fasen succé. Riktigt trevligt o ha en karl med på middag så där, blir lite roliga diskusioner då med.

Bellan O jimmymatlagning pågår.färdigt =)

Har blivit mycket söt saker denna helg. Usch usch. Jobbat bra och varit snäll, resulterar i både tårt o godisbjudningar. Jag måste nog sluta va sån charmig sjuksköterska:P Slutar bara med att jag blir tjock!.
Imorgon är det dags för spinning igen! Jag får nog ändå avsluta med en chambridje kur fram i vår kanten. Platt mage here I come :)

Känner mej en aning febrig just nu, hoppas känslan bedrar! Nu ska jag förbereda för bingen. God natti.

:)

2010-02-18 @ 23:34:08
Idag har jag haft en ledig dag. Steg upp & satte på lite kaffe. Tänkte att jag skulle börja morgonen med kaffe i sängen tillsammans med dator och uppdatering. Tjoff så hade jag kaffe över hela mej och mina dagen innan nyinbäddade lakan. Varmt vart det oxå! Jag undrade verkligen hur en sån här start på dagen skulle sluta.

Kom hem lite skönt lurvig i benen igår kväll efter en trevlig bowlingtur med några jobbar kompisar. Jag gjorde allt ett par lyckliga strikar alla fall och jag vann över min spelkamrat, ska tilläggas att jag är en mkt dålig förlorare och det tror jag visst bestämt att Emelie oxå är.. =)

Linus & EmeliBästa HelenaEn purken Emelie :PEtt himla sött par. Emeli & André.Ja o Linus

Jag försökte peppa igång gänget för vidare häng till harrys men det blev bara Emeli och Linus, påvägen dit raggade vi även med oss André. Kom precis in när vi fick se en stackars Anja torska på storbilds tvn, tur att hon lyckades bättre idag! Och nu lät jag som värsta OS hejjaren vilket jag absolut inte är:P

Alla fall ringde grabbarna och skulle fixa min fläkt, hum det som dem skulle ha gjort i fredags men aldrig dök upp. Hade inte alls lust och se dem där igen utan ville bara ha jobbet gjort så jag flög ur min lägenhet kvickast! Blev en långpromenad med Linda. Riktigt kylit och otäckt var det. Åååh vad jag längtar efter vårfåglarna och blåsippan!

På detta blev en sund omelett och en peppning för ett spinningpass som gick bra som tusan!! Åh vad kul det är! Nästa vecka har jag alla fall lyckats kunna pricka in tre spinningpass. Imorgon får det nog bli gymmet innan jag hoppar in på sjukhuset och förbereder för ännu en långhelg.

Egentligen skulle jag ha gått på års träff med vårdförbundet ikväll och tom blivit bjuden på mat! Men allvarligt talat fick jag riktig träningsabstinens och avbokade denna planering.

Sedan var det kvalitets tid med mamma, har blivit mycket sån tid. Med mamma alltså. Hon hade lagat en underbar rådjursgryta som säkerligen tanten från veckans "halv åtta hos mej" skulle ha kallat för matorgasm/kryddorgasm hur det nu löd.. ? :) Min mamma kan hon. Kolla oxå på en film "The ugly truth", mycket bra!

Godnatt mina vänner!

Fettodan :)

2010-02-16 @ 22:56:42

Ja idag har det visst vart semle dan. Känns inte alls som det va länge sen Marie kom o hade bakat semlor till oss alla på jobbet. Önskade verkligen att nån hade gjort det idag med och Marie gjorde en repris... Mmums så underbart det är, tjocksmocken tröck till och med i sig två under dagen! Upps =)





Matlagningen på alla hjärtansdag.          



Besökte biostaden igår och såg på Farsan, det var en riktigt bra film och över förväntan!. Vi var typ bara åtta styckna i sallongen, kändes lite märkligt. Mamma och jag fick nästan skäms för våra hysteriskt fula skratt. Dem andra kan nog inte ha tyckt att filmen var lika bra som vi ;)

Imorse var jag på årskontrollen av min tandhälsa och fick deklarerat att mina tänder var i bra ordning, och jag var riktigt stolt när jag berätta att jag inte längre snusa=) Funderar på att snart unna mej en tandblekning ..?=)

Imorgon vankas det bowling med några kollegor, ska bli riktigt roligt. Är tom ledig dan efter så en onsdag med lite röd tjut och ev. Harrys hak är inte alls fullt omöjligt =) Det väntas trots allt en fullspäckad jobbar helg. Så imorrn får bli min mini helg.



Min tillit för karlar förstärks då inte! Tänk att det ska vara så svårt att hålla vad man lovar. Jag är fortfarande fläktlös! Jag blir jävla förbannad, önska man kunde fixa lite mer själv!


Nu borde jag se till och sova men är inte riktigt "ner roooo givande" för det.. Ska försöka blit i alla fall.






Kärlek hela dan.

2010-02-14 @ 21:58:21
Åh så pussinuttit, hjärtan och mysigheter överallt. Jag har varit riktigt på topp denna dag! Jag har gått & haft nån slags mys känsla hela dan. Hade riktigt kul igår! Jo en sån super kväll nästan. Kul förfest och bra gas på pallet och otroligt glada miner. Blev en sen natt med fjuttiga sömntimmar, Caroline och jag ordnade med galenskaper. Men dem pratar vi inte högt om :) Idag har jag sluppit minsta bakfylla, trots det ena o andra o shotande=)


      

Blev frukost med pannkisar. Och kvällsmiddan blev ala delux på björklundsgatan med några underbara bruttor. Maja var förstås i centrum och fick både mej o carro till tårar idag när hon skratta hysteriskt när mamma gjorde karusell med na.

Har hittat på tokigheter idag med Bella och Carro, verkligen flummat som om vi vore 13 år, så kul & bli barnet på nytt ibland! ;)

Ny myser jag ute i Sandviken med mamma. Dags o lägga på en vepåle till.

ikväll ska det skakas rumpa :)

2010-02-13 @ 16:37:25
Jag har visst tappat bloggar suget, men jag får väl helt enkelt skärpa mej=)
Gårdagen spenderades på Ö.kyrkogatan med några rekordeliga brudar. Menyn blev en hembakad pizza som nästan nästan höll på att bli bränd :P Blev lite vin och mys.

Gillar den nya komedin Solsidan på 4an skarpt, vilken höjdpunkt!

Imorse vaknade jag av snöskottarna och förstog att det troligen snöat hela natten & var fullt av äcklig snö, innan jag ens tittat ut. Oja! Var glad att jag hade mammas bil. Slapp jag gå till gymet. Jennie och jag körde ett spinningpass, underbart skönt. Passade på & brassa lite sol på solpoolen oxå. Så nu är man laddad för kvällen!=)
Ska se till att plocka lite här hemma och hitta nått passande för kvällen. Blir lite förspel hos mej och vidare till Jacob. Ses i dimman gott folK!

Så där ja.

2010-02-11 @ 10:35:45

Ursäkta mej för dålig uppdatering:) Helgen vart rätt lugn med jobb. I söndags blev det matlagning med Bellan o Carran, super god gryta med kyckling & soltorkade tomater. Inge godis. Naj naj. Nu ska vi bara vara nyttiga. Majskrokar därimot =) Spännande saker det där.

 

I måndags hälsade vi på Zaida & lilla Benjamin.. Lilla o lilla.. Det var en ganska stor bebis:P Så söt så.



Och i tisdags vart det en tripp till Linkan med bästaste mamman!. Vart lite besviken på urvalet men jag handlade klokt!=) Ett par kassar & lite nytt & frescht till garderoben. Jösses vad jag kan bränna pengar på Ikea för att sedan komma hem och undra vad tusan jag köpte..Jaja =)

Mamma o buggskor förstås=).

Veckan har även innefattat träning, varje dag=) Jaa nu jävlar. Jag har verkligen börjat att älska spinning. Känns inte alls lika motiverande med bodypumpen längre.

Just nu har jag två grabbar här hemma som försöker ordna till min fläkt. Jag hoppas dem är klara snart så jag hinner med en promenad med Jennie innan jag ska in på sjukhuset & jobba.

Ser verkligen fram emot denna helg. Morgondagen blir träning och troligtvis bio med flickera. Och på lördag sovmorgon, träning och fest! Söndagen hum alla hjärtans dag ska tillbringas med ett par hjärtan & tre rätters. Måste se till att hitta nån fin present till mamma hjärtat! Men egentligen tycker jag att det är lite larv med alla hjärtans dag. Sina nära o kära ska uppskattas varje dag=).

Träningsvärk.

2010-02-06 @ 12:02:11

Hej! Så himla lyxigt det är att vara ledig en fredag. Hela dan unnades! Först en kilometers plask i bassängen med mamma. Tycker det är lite små lebbigt.. tror faktiskt en del karlar försöker att simma så nära dem bara kan & råka nudda än! Usch. Vi passade på och boka en solarietid oxå, så skönt.

Jag investerade i ett par spinningskor på rea igår, som fick hänga med till träningen, wow!

Har vart riktigt duktig med träningen den här veckan men jag har fasen ont i varenda muskel! För att inte tala om mitt huvud, hoppas det släpper snart. Kan ha varit vinet från igår, även om det vart en mycket lugn fredagskväll=).

Nu är det dags och knalla upp till hemköp & inhandla pålägg till morgondagens frulle, sen blir det jobb hela kvällen. 

 

CSN

2010-02-03 @ 22:26:42
Jaa då kom det jag väntat efter, nu är det dags och betala av mina tre års studielåns tider. Oj vad pengar. Tur ja är rik! :) Hoppas på att jag alla fall får minst 600 kr i löneförhöjning så det jämnar ut sig med utgifter... Kanske inte!.. vi får se i april.

Blev en spinningrunda med Emeli även ikväll. Det gick mycket bättre idag, va så peppad! =) Har insett att det snart är bikini sesong, jag vill ju inte ligga i vassen i sommar. Så det är bara och börja. Funderar faktiskt på en liten cambridge kur för att snabbt göra mej av med några kilos last.

Gjorde nyss ett riv i garderoben och strukturera om till det bättre. Tänk sicket styr och tid det ska ta med garderoberit. Börjar bli trist där inne nu! .. Nästa vecka får det bli en tripp till Linkan för lite klädköp och span på IKEA.

Nu ska jag dra på tvplay och titta på Solsidan från i fredags blev en kvälls tur istället för dagtur imorgon och där med sovmorgon. Skönt :)

Saknar solen.

2010-02-02 @ 21:39:54
Oj vad trött jag varit idag. Det är helt hopplöst & somna i tid när det vart sovmorgon dan innan. Blev en kort kort siesta på soffan efter jobberit. Sen har det vart full rulle med uppackning och tvätteri. Har precis landat i soffan nu efter ett spinningpass och en dusch. Laddar som tusan för Paradise final! =)

Usch vad jag är trött på snön. Nu ska det snart planeras för solsemester! Måste ha en stor ljusglimt att se fram emot! =)

Vår skidresa= wår wäksemester.

2010-02-02 @ 00:04:03
Då är det bäst att jag ser till att skriva en liten resumé om vår underbara vinterresa.

Hade ställt klockan på halv sex torsdags morgon. Jag vaknar och hör min mobil tjuta och fumlande tycks jag se att klockan ser ut att stå på tjugo över sex!! Springer och sätter på kaffebryggaren och känner mej så himla mycket tröttare än jag borde & jädrans stressad!! Efter nån minut tittar jag ännu en gång på mobilen och inser att klockan inte ens är halv ett på natten och att ljudet från mobilen kom från min kusin som mitt i natten ringt för att se om jag möjligen var sugen på att dricka!! En onsdag.. Höh han ska få!!! =) Så det var bara o krypa ner för ytterliggare ett par timmars sömn för att klockan 7.00 samla tjejskaran vid simhallens parkeringen för att kliva på Ukna buss och tuffa uppåt mot Sälen.

Vad annat än en lugn och tyst bussresa kan det bli när Emma Lindholm är med ?? Nee stackars alla andra på bussen:p Några av oss  tycktes alla fall kunna till största delen sova. Alla fall på vägen hem :P
Carro och jag var nog dem enda som inte sussa. Första cidern knäcktes vid två tiden.. Sen var vi igång... tre dar framåt =) Kan säga att jag fått mersmak för jäger=)

Vi anledde till Lindvallen vid fyra tiden. Konka opp 100 kg packning upp för en lång lång backe svärandes. För att sedan bunkra upp lådvinen och brassa på bastun & bada i snön. Festa vidare på HC, himla poppigt! =) Trodde aldrig att Elin och Jennie skulle studsa upp klockan åtta dan efter ...=)

Men mjoo klockan tio i åtta kommer en väldigt glad Elin och skriker gomorron och frågar om nån ska ha kaffe o gröt =) !  Gud va jag avundas att kunna ha en riktig fylla men må så jäkla bra dan efter, händer typ aldrig. Så var vi ialla fall igång igen.

Fixade skidor och liftkort. Upp i backarna bara.. Liftarna var inga problem, ramlade inte en enda gång faktiskt=) Gick faktiskt ganska så bra första dan i backen, hum för och va mej alltså=). Förutom mot slutet av dagen då jag gjorde ett trehjulskullerbytta fall!. Nedanför står tjerna och samtidigt ser att det där kommer inte att gå när jag sakta börjar förlora kontrollen. Men ändå hade dem stått och haft jäkligt kul. Önska jag sett hur det såg ut! Tänkte samtidigt att det här kommer inte att gå. Men mjoo alla benen satt på sin plats.. Men efter detta blev jag rädd. Ingen bra kombination och vara rädd o åka skidor.. Hela kroppen spänner sig lixom då och man glömmer lixom bort vad man ska göra..

Efter detta blev det korv m bröd i stugan. Efter en hel dag i backen va vi alla jäkligt trötta och skulle sova en stund innan after skin. Och vad händer?? Joo vi sover förbi afterskin. Mjoo i tre timmar sov vi alla sex som klubbade sälar =) Men sen va vi påt igen! Fest och bastu och HC, min favorit Linda Bengtzing gjorde entre på scen. Nee hon är inte min favorit och blev det inte efter denna kväll heller =)

Lördan spenderades oxå givetvis åt skidåka. Denna dag spenderades i fler backar. Pistade oss nedåt mot Gustavsbackarna. Och på nått sätt måste man ju oxå välja en backe nedåt... Och den backen vart väldigt brant och otäck tyckte jag... =) Tjejerna åkte ner innan medan jag pusta o pusta.. Tänkte att jag skulle ploga mej nedåt alla fall typ halva backen innan jag skulle köra slalom resterande.. MEn det tog rätt lång tid och jag såg tjejerna stå långt långt nedanför. Så ringer Carro o säger att jag ska stå kvar där jag är, o att Emma fixat en skoter! Haha jaaa en skoter!! Det var precis vad jag ville åka denna resa. Skoter!! Japp. En grabb kommer på skotran och jag vinkar glatt och han kommer farande o frågar om jag skadat mej! Hahah..! Inte fysiskt kanske :P
Kanske inte är bästa backen med den röda vid nybörjar åk!. Haha!

Efter detta intogs en lunch på Majkens och sen höll jag mej till barnbackarna. Där kände jag mej jävligt king alla fall=) Sen avböjde jag after skin med tjejerna då jag redan räknat ut att jag även där på nått sätt var tvungen att ta en stor backe ned. Nene.. Sandra beställde där efter en taxi hem till Sälfjällstorget och tog av sig skidorna o slängde in dem i taxin! Och därefter unna mig lite egen tid medan dem andra sjöng och stimma med massa bananer =)

Lördags kväll vart en brak middag med flickera på restaruang o vin. Frida och jag drog hem medan dem andra fortsatte mot HC
. Förresten! Jag lyckades spräcka mobil displayen på resturangens klinkers golv. Tror ni telia fixar en ny mobil med garantin???! Nån som vet!?

Sammanfattningsvis. Jag kan inte åka skidor från stora backar:) Men vi har haft jävlar så kul! Mest prat om wäkisar & bofinkar. Verkligen SEMESTER. Nu krävs några eller någons vecka avgiftning bara.

Idag är vi tillbaks till vardagen. Känns tufft! Saknar er tjejer. Nu ska jag krypa in till bingen.



snowbord tjejerna.      


(Fler bilder kommer under veckan på Facebook)