Packat och klart eller ??

2010-01-27 @ 23:07:13
Ja då har jag stimmat omkring hela dagen. Steg upp klockan nio och fart och flängt runt istan. Blev en sväng nere på stan och inhandla lite annat oxå.. =) Blev ett par nya svarta legins, en rosa skjorta/tunika, örhängen och ett par vinterskor. Och så lite smått och gott från bolaget förstås =)

Så blev det en sväng till jobbet för avdelningsmöte och anställnings intervjun. 

Avslutade kvällen med bion Its complicated. En helt underbar film! Skrattade nästan var tionde minut skulle jag tippa på. Plus att en kvinna i biosallongen fick ett gapskratts anfall som resulterade i flera grisläten som oxå gjorde att jag och min moster höll på att skratta hysteriskt åt den stackars kvinnan:P Alla fall rekommenderar jag denna film starkt!

Nu sov dags och imorrn 7.00 rullar vi oppåt =)

Resfeber!

2010-01-26 @ 23:43:39

Ojoj nu börjar blogg läsarna att öka och då kan jag ju inte göra er besvikna med att inte skriva.

Jag började dagen med en promenad med mor ute i skogen. För en gång skull visade sig solen på himlen så det var uppiggande! Förr när jag var ung/yngre ville jag aldrig mer bo i skogen. Men nu vet i fasen om jag tvärtom inte kan tänka mej bo mitt i stan nån stans med bara några kvadratmeters tomt och ha koll på nyfikna grannar. Jag verkligen älskar Sandviken!   

Alldeles timat ringde dem från VVS på fm och undrade om det passade och ta en titt på min fläkt. Så två grabbar kom och lossa på några skruvar och tog ut nån slags trumma som var tvungen att bytas. Ett steg alla fall!. Ska bli skönt att få ordning påt så det inte luktar matos i hela lyan så fort stekpannan hettas till.

Blev även ett spinningpass ikväll. Innan det hälsade jag på Bella och Maja. Fick se Majas nya fina rum. Sen lekte hon lite i hoppgungan och den tjejen kan charma än till tårar.. Nästan som hennes mamma;)

Hade beslutsvånda men det slutade med att jag faktiskt tog en kompdag imorgon. Detta för att hinna med lite smått och gått under dagen inför vår efterlängtade resa. Men måste ändå upp till jobbet för avdelningsmöte då jag ska föra talan i mina två uppdrags områden som alla verkligen tycker är såååå kul.. eller inte.. Så vilken utmaning det blir då:P HEhe.. Sen ska jag ju på arbetsintervjun oxå, önska mej lycka till =)

Hoho nu har Malin äntligen fått sin lilla bebis! Herman! Såå söt! Massa grattis Malin och Thomas!!



Imorgon kväll ska det nog även försöka hinns med bio med mamma och lite andra trevliga männsker.


It's complicated

Nehe dags för lite sömn så jag faktiskt utnyttjar den där kompdagen! =)

Medarbetar samtal

2010-01-25 @ 23:22:50
Ja vilken bra grej:) Ne det var ju inget och oroa sig för:P Bara ett ypperligt tillfälle för fria reflektioner angående arbetet, kollegorna, min kompetens och mina planer och tankar.
På onsdag är det dags för ännu en träff med chefen, då ska jag på anställnings intervju. Har sökt en tjänst på mitt egna jobb.. Mjoo, jag är ju bara tillsvidare anställd (heter det nog..). Har sökt utlagd fast tjänst & där hör oxå till att man går på anställnings intervju=) Så önska mig lycka till. Tror varken det gör från eller till faktiskt. Mer en "ska göras" grej.

Blev ett bodypump pass ikväll. Försökte lasta på lite extra ikväll men blev bara på benen, så trögt det ska gå, nu skulle jag vilja ha 20 kg på var sida på varje övning minst! =) Kanske får bli ett mål om sisodär 10 år:) Imorgon lutar det mot kaloriförbränning på spinning.

Jag hade planerat en träff me Emeli men blir nog kanske imorgon ist. Blev sådär mammakär igen och ville bo i Sandviken inatt:) Ledig dag imorgon efter min jobbar helg. Såå skönt.

Har tom fått min mamma engagerad i Paradise hotel nu. Jisses så bra det är! Hur ska det sluta! Vilka bra deltagare dem fått med i gänget! Dock kunde den där tomten försvunnit för länge sen.


Fick ett oerhört sug efter att ordna till en riktig solresa med några bra vänner, typ i vår! Det ska vi absolut se till! Mums! Sol & bad & pinacolada! ;) Kanske i april... Tjejer det här ska diskuteras! =) Jo en solresa en gång om året minst ska tillbaka som rutin!

Nu ska jag bläddra vidare i HM katalogen och försöka minska ner nått litet plagg innan beställningen skickas! Så härligt med vår och sommarkläder!


Lugn helg.

2010-01-24 @ 23:56:23

Ja min helg har verkligen varit i lugnaste laget! Den har mestadels ägnats åt arbete. Har jobbat en så kallad caca helg =)

Var dock ledig i torsdags. Spenderade dagen med Marie, Bella och förstås lilla Maja. Vart mycket motion. En lång promenad och ett avslutande spinningpass. På tal om den där promenaden drog jag runt på Maja i barnvagn. Och jag vart faktiskt mycket upprörd. Det är riktigt svårt att ta sig fram i Västervik på alla trottoarer och gångbanor pga att dem är mycket dåligt underhållna och fulla av snö och isbummlos!! Stackars er med ständigt barnvagnskörande, rullstol-/rullator-körare denna vinterperiod!

I helgen har jag varit extremt hungrig och obotligt sugen. Och det gick tyvär inte att råda bot på jobbet då det inte fanns mkt till sötsaker. Arbetskamraterna undrade tom om jag var gravid...Möjligen jungfru födsel då.. :) Besökte på kvällen Carro som laddat upp med godis och glass, mosade även i mej makaroner och köttbulle innan detta! Ojoj!! Matvrak! Vi spelade några omgångar med Super Mario på Wii och detta spel gjorde mej riktigt lycklig och en känsla av att vara barn på nytt!

Igår/lördags hade vi middag hos Bella.. Gjorde någon god fläskfilé gryta med smördeg över...Gott! Efter detta givetvis godis och chips.. Matvrak igen!! =)

Och nu ikväll har jag spenderat ännu en kväll på sjukhuset och sen kom mamma på besök och vi åt rostad smörgås med rom & grejs.. Jag kom på att rom är ju faktiskt inte allt så gott!!!

Svammel svammel. Observera att denna helg var alkohol fri.. Hum så gott som:) Carro bjöd på ett glas vitt igår, men det fick glida ner vääääldigt sakta under flertalet timmar.. Uurk.. Heja heja röd tjut!

  Maja gla i Marie!=)    Caroline=) Min kompis på Coop Extra fiskdisken =) Haha  Avslutande reklam:



Nu är det dags att sova och hoppa på sista dagturs passet! Imorgon ska jag även på medarbetar samtal med chefen. Tycker allt sånt är lite nervöst första gången. Men det ska tydligen inte vara nått o va nervös över:P

Sedan är det en återstående onsdag kvar denna vecka och jobba. Och på torsdag samlas vi utanför ishallen för att hoppa på bussen till Sälen!! Wiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhoooo!!!!

wweehooo!

2010-01-20 @ 23:23:52
Igår hade jag mys dag med mamma först åt vi mat hos mej och sen va jag en sväng till Jennie med tjejerna och skrev en inköps lista o så.. Mycket korv! Gott! :) Sen åkte jag med mamma till sandviken. Åt mat igen och smaka på nått vin hon köpt. Öpp va ju tvungen, hon ska bju påt imorrn så skulle se om det var dugligt .

16 grader hade mamma det där ute i skogen. Huvalingen vad kallt.. Men jag fick fräs i öppna spisen men fick sova i tjock pyjamas. Och idag när mamma och jag skulle in till stan får vi se att nästan hela Freden ligger under vatten.. Ojsan! Hur ska det då gå med räk kryssen i sommar?

Känner mej lite smått trött på vintern. alla fall när det bara dryper ner snö och det är helt grått och moddigt ute. Vi tog oss en promenad innan vi skulle börja jobba men jag kände mej bara arg och gick med mungipan nedåt. Okej om det hade varit vacker sol & snö, men nu har det vart för många trista dagar..

Hoppas på soligt skidväder nästa vecka!!

Jag ser fram emot våren, krokus, hyacinter och ni vet den där förälskelse känslan fast man ändå inte har nån men ändå blir så där lycklig på nått fräsigt sätt!. Alla börjar ta av sig lite kläder och man får se lite mer hud och ja mer folk för det första! Nu kan man få en känsla av att man är alldeles ensam i hela värden om man tex ska gå hem från Björklundsgatan..

Vinterkräksjukan härjar fortfarande och ser oxå ut att göra det ett tag... Får den där hypokondriska känslan av att det rör runt i grytan men jag har nog förhoppningsvis fel :)

Har som sagt jobbat ikväll och missade där med en viktig match, följde dock sista perioden på webben, härligt VIK, jag hade nog bara vart hyper på läktarn.

Nu är det nog dags att inta sängläge och utnyttja min lediga dag imorgon.

Puss o kram!

Måndag.

2010-01-18 @ 23:38:02

Nu har jag letat som en stolle efter min skåpsnyckel till jobbet. Men jag måste ha tappat bort den på riktigt. Får börja dagen med bultsaxen imorgon, hoppas Crille är i tjänst! Jag måste skaffa kodlås!
Imorrn börjar jag dagen vid åtta i stället, dvs lite sovmorgon =) Jag ska göra annan syssla än avdelningsarbete imorrn.

Tror faktiskt att utgångarna ska göras på annan ort i forsättningen, för det första börjar det bli utjatat och för det andra ja jag vet inte... Men hallå! Nee.. Mådde skit långt in på eftermiddagen igår. Tur jag hade Marie som servade mig med framdukad frukost o kaffe :)

Snart snart åker vi upp till Sälen!! Åh så kul och imorgon ska vi smida planer inför denna succé tripp! =)

Nu ska jag sova bort min skallebank. Godnatt!

Dammråtta

2010-01-16 @ 12:05:50

Var så trött efter jobbet igår så jag hade ingen som helst lust att gå och träna. Men efter en timmas vila och lite peppning utav mig själv så traska jag ändå iväg och det gick faktiskt riktigt bra. Har lixom tappat glöden och det tyder bara på att jag måste se till och träna mer! Snart är det ju fasen bikini sesong igen. Det pratas om cambridge men det känns ännu mer omotiverande. Det är jäkligt bra om man vill rasa i vikt, men isf skulle jag oxå förlora massa muskelmassa. Neee får satsa mer på träning och havregröt:) Måste se till & boka in en läkartid så jag slipper få astma bekymmer var gång jag ska träna bare.

Blev lite go Thai Hoa mat även denna fredag innan vi begav hos till bion och Cash, kändes som hela västervik var på bion igår. Himla trevligt. Carro och jag var lite retade att vi inte tog med vinet även in på bion, det hade vart grädden på moset lixom! Jahaa alla fall, filmen var tyvär inte enligt mina förväntningar. Joel var snygg som tusan men nee filmen var lite små seg faktiskt.

Caroline & Elin försökte locka med mig till Linköping idag och till Emma för fest. Men kände att min lediga tid var tvungen att prioriteras på annat sätt. Hade ju säkert vart skit kul men det är skönt och ha en dag och strosa och göra lite nytta hemma.

Dock är jag jäkla sugen på lite utgång ikväll så vi får se var denna kväll/natt bär hän! :)

Kräkspåse.

2010-01-12 @ 23:08:21
Usch och fy nu börjar kräk sjuka härga. Jag hoppas verkligen jag slippert! Det är så vidrigt. Hoppas munskydd och hel monderingen räddar mej!!

På fredag kommer Snabba cash på bio, då ska vi se till och få första parkett!.. Finns risk att jag kommer dregla ner hela sallongen när Joel Kinnaman dyker upp :)

Dags för sängen då. Tre dagturer står i kö innan det blir en ledig helg.

Godnatt!

Semla dag.

2010-01-11 @ 21:02:46
Idag packades badkläder. Caroline, Marie, Emeli och jag skulle besöka simhallen.. När vi väl kommer dit såg vi att det visst inte öppnade förrän fyra. Jahopp. Det var bara o vända igen. Så åkte vi hem till mej istället och åt mat och första semlan. Fy va gutt. Caroline har dragit hit sitt Wii spel oxå så nu får hon aldrig tillbaka det:P

Jaja klockan fyra åkte vi tillbaka till simhallen - Caroline. Blev en kilometers simning och solarie och bastu. Mm vad härligt.

Såg som sagt sex in the city filmen igår och kom på tanke att det snart är alla hjärtans dag. Kanske borde se till och skaffa nån karl och dela gele hjärtana med nu då tills dess:P ?

Nu har jag äntligen fått till ett datum som passar hela tjocka släkten. Den 26e blir det bastu bad ute på saunan på Lysingsbadet. Åh vad härligt. Hoppas det fortfarande är vinter och vitt då.

Börjar känna en hel del fjärilar i magen.. Kommer nog drabbas av mardrömmar. Snart sticker tjejligan till Sälen. Så sjukt kul vi ska ha!!! Jag hoppas jag kan hantera dem där skidorna!!

Nehe nu ska jag dra på mej termosar och hälsa på Marie D. Åååh ida ere paradise! =)

Märkligt .

2010-01-11 @ 01:34:11
Ursäkta för min dåliga uppdatering. Tyder väl antagligen på ett innehållsfullt liv :)

Hum vad skrev jag om sist.. Avatar! Över förväntan en mycket sevärd bio film. Himla fräsig utan nån som helst långtråkighet :)

Förra veckan spenderades mycket tid tillsammans med mamma, hon nästintill bodde hos mej och det var mycket trevligt. Ibland kan jag behöva ha lite mer distans men det var bara mysigt och ha mamma här hemma.

I fredags samlades en del släktingar för att se Nyårs revyn. Var väl typ 2 år sedan jag var på den sist. I år hade dem lyckats väldigt bra och det vart en hel del skratt!

Kan säga att mitt snus stop går kanon! Inte en prilla sen jag bestämde mej:)!

Ikväll har jag äntligen tagit tag i kragen och sett Sex and the city filmen. Ååh vad bra. Kärlek kärlek...

Imorgon ska jag avnjuta en ledig dag. Carra, Marie & jag har planerat en tripp till simhallen för att plaska omkring i dem "nya" basängerna och gutta i bastun:)

Godnatt.

Morsgris.

2010-01-06 @ 15:36:22

Soft dag, kändes precis som en lördag på jobbet fast att vi var full bemanning nästan. Skön känsla. Hade tänkt gå på ett bodypump pass men tyvär blev tiden för knapp. Och vädret känns inte så lockande att pulsa upp till TR i, oj vad snö. Men det är verkligen underbart. Äntligen en riktig vinter. Måste se till och dra fram pulkan snart. Och tänk om man kan få lite rejäl is i år med så skridskon kan åka fram:)

Straxt kommer mamma och gästar mej. Ska hitta på nån matbit och sen planeras bio och Avatar. Jag är jäkligt sugen på raggisar så det får nog bli det:)

Nu är granen ner klyven i molekyler och jag är så sugen på och byta varenda gardin och kudde här hemma. Är så trött på julbestyren.

2010.

2010-01-03 @ 23:52:23

Joho då har vi gått in på ett nytt år då. Tiden går så fort hörni! Och kors i taket så lovade jag att 2010 ska bli ett snus fritt år.. Sköt påt nån dag tills alla dosor verkligen var slut. Men nu har jag vart snus fri i två hela dygn, och det är jag så förbannat stolt över. Jag vågar skriva mitt nyårslöfte oxå, det betyder bara en sak. Jag kommer att lyckas! =)



Nyårs festen var mycket trevlig. Bestod av middag ute på söderköket med en drös med trevligt folk. Hum fri dricka i baren vilket betydde sprit och lättillgänglighet vilket resulterade i dimmiga timmar efter tolvslaget:) Dock kom jah hem välbehållen tillsammans med Caroline. Det var en bit o gå och dåligt med taxi bilar.. Hahah men lagom vid lasarettsbron haffa vi en taxi som tog oss dem sista 200 meterna hem... Nödvändigt?? :P

Igår var vi påt igen var först hos Jennie och det resulterade att vi senare svängde våra lurviga på Harrys vilken blev en mycket lyckad kväll.

Spelo vinkväll hos Jennie!

Vaknade utan skallebank för att sedan tillbringa några timmar med fin besök av Jannike och Max. Blev en långpromenad i det underbara vintervädret och sedan brassa vi vildsvinsbiffar o gräddig sås. Något som Max uppskattade... Slutade med sås överallt i mitt kök... Så gåre när man äter med händerna:) Så söt!

Max=) 

Idag har det vart en sån där superlång dag.. Caroline o jag umgicks en del och smed lite hus planer. Jag har haft en sån där grubbel dag.. Vad är meningen, hur kommer det och se ut... ska det va så här.. Ah ni vet.. Bla bla.. känns som att det snart måste hända nått i mitt liv.. Och så får jag panik av tanken på att min bror ska va borta till April kanske tom Maj! Jätte kul för honom.. Men det känns så tomt när familjen blir så himla liten.  Varför ska jag va sån fjant. Just idag skulle jag vilja haft en spåtant. Jag trivs med livet men jag skulle vela sett hur det typ ser ut om ett år bara för att kanske lugna ner mej lite:P Haaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Ne nu måste jag sova. God natt folks.