Denna dag.

2010-06-09 @ 00:11:25
Tog mej en ordentlig sovmorgon och på det två koppar kaffe. Satte på Spotify på högsta volym, tror jag måste införskaffa mej värr högtalare! Men då kanske grannarna blir galna. Alla fall... städa i flera timmar och det gjordes ordentligt, putsning av skåp & fönster och uppsättning av nya gardiner. Var verkligen trött på det rosa nu.

Bella åkte och köpte

Sen bar det hem till Björklundsgatan och fick väcka underbara Maja. Åh vilken söt tjej! Sen åkte jag, Bella och Maja ut till Lager och tog även en sväng på stan. Är sååå shoppingsugen så det blev 3 nya tunikor, legins och smörj.

Vandrade vidare till jobbet, ner i kulverten och på utbildning. Hjärtlungräddning, inhalationsteknik, förflyttningsteknik och avslutande exotiskplanka. Trevligt. Alltid kul att se sina kollegor utan dem vita kläderna :)Åkte med Ingmaries vrålåk tillbaka till Björklundsgatan. Straxt efter kom en brunbränd Marie från en tre månaders tripp i bl.a Indien och Thailand. Har saknat den tjejen. Men nu ska vi se till och ha na hemma ett tag :)Dags att sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback