Lycklig.

2010-11-29 @ 14:12:19

Känner mej redigt lycklig just nu! Har världens härligaste pojkvän! :)

Idag är jag ledig!:)
Det är så jädrans kallt i min lägenhet så snart får jag krupp. Har tänt upp hela lägenheten med massa ljus men det tycks inte hjälpa. Ska straxt ut i snöovädret och ta en tur på stan. Har inte inhandlat en enda klapp så ska ta ma ett span påt.
Ska träna dubbelpass på TR till kvällen men först ett besök hos Bella och Maja. Ska köra hårdträning med Majsan, nu måste det vara så dags att hon lär sig mitt namn! :)

Isbit.

2010-11-18 @ 21:24:23
Idag har jag tillbringat dagen i Oskarshamn med förbättringsarbete. Har hållt på med detta arbete sen i våras så det var skönt att det avslutades idag. Blev en riktigt fin poster (tack till Emelie)! Så nu har jag och min lilla grupp tjänat in 25000 till avdelningen så nu ska vi bara hitta på nått fyndigt och spendera dem på! :)



Ikväll har vi haft fikamys hos Sandra B med en liten sjuksköterskeskara, smaskig saffranskaka och mycket trevligt.

La in om semester imorgon så det blir en ledig långhelg för mej, så skönt! :) Imorgon ska vi ha avdelningsfest så det blir en del bestyr med lite förfest hos mej. En spinningrundan på fm och så blir det liten spa timme med Emeli innan partyt börjar :)

Känner mig som en isbit, har frusit hela dan. Nu ska jag ta på mig raggsockorna och titta på den märkliga männskan i veckans Lyxfällan. Herregössös!!



Ledig.

2010-11-16 @ 11:44:00

Så underbart med en ledig tisdag. Har jobbat riktigt hårt i helgen, men med Emeli vid sidan vart allt det jobbiga samtidigt lite roligare :)

I lördags blev det en innebandytitt och på kvällen middag hos Alex mamma. Sånt där är lite nervöst, men det var hur trevligt som helst :)

Igår firade jag, Emeli & våra grabbar av vårt jobb pass med vin, plankstek och blåbårspaj. Jag var envis och gjorde egen beasås, gjorde lite dubbelt av varje och där med vinäger, kanske lite mycket av den smaken, men jag vart nöjd alla fall :)



Idag blir det tvplay, bankärende, corecirkel och "Mia och Klara" maraton med Carra. Vi har beställt säsong 1 & 2 och nu är dem äntligen här! :)

Puss & kram skumbanan!

Håll i hatten!

2010-11-09 @ 14:12:10
Satan så kallt det är! Fick nyss plocka fram raggsockorna. Burr. Idag äre verkligen inomhus väder. Ska byta lite gardiner och ta fram snabeldraken. Måste alla fall trotsa vädret till TR för ett corecirkel pass senare. Ska jobba natt idag och får lixom för mej att jag är så mycket tröttare hela natten om jag inte tar mej ett pass innan jobbet då :)

Mormor och morfar har bestämt resa nu så 2 juni drar vi till Turkiet hela tjocka släkten och alla respektive :) Så himelens nice! :)


Nu är mina lyx lediga helger slut, jag har varit redigt bortskämd. Nu i helgen blir det caca jobb, men det går ann när dem ska tillbringas med Emeli :) Har dock varit mycket på jobbet sista veckorna, mycket övertid och hets. Hoppas det lugnar ner sig lite grann.




Spritt i spratt.

2010-11-04 @ 12:26:09
Idag har jag och älslingen vart tillsammans en månad. Jag blir riktigt bortskämd, imorse hade Alex smygit in med jätte fina blommor. Så nu kan jag inte vara annat än på strålande humör :) Så fin! Jag är tveksam till att man kan ha en bättre pojkvän än Alex faktiskt :)

Har några lediga timmar idag innan jag ska börja jobba hela natten. Ska rusta upp i kylen och försöka hinna se Greys och DH. Alex och Linus har visst planer på och ta en kik ute på musét vid Norrasjukhuset, får se om jag hinner med det :P

Idag ska jag alla fall köra ett spinningpass efter min långa frånvaro, det bara sprätter i benen, vill komma igång med träningen igen.