Platti platti

2010-04-29 @ 23:08:49

Idag har det varit mycket på en och samma dag och som vanligt är jag tidsoptimist, vilket resulterar i mycket stressande i sista sekund.

Sov någon kvart extra idag efter som att jag inte var ute på avdelningen. Fixade med förbättringsarbetet. Sedan bar det ut till tvätteriet, som representerat hygienombud. Kanske lite intressant men hade gärna velat haft med någon mer från avdelningen. Då jag inte är den som är proffs på hanteringen/beställningen av tvätt. Slutumsumarum alla fall- jag skulle aldrig vilja jobba där en dag.. :)

Efter detta var jag på föreläsning om hygien och smittspridning.. Lite mer intressant. Sprang vidare på avdelningsmöte och kom hem från jobbet vid fyra tiden.

Stress hemma och fixa. Sedan åkte jag och Emeli till Fängelsegatan och hälsade på Cambridge klubben och köpte  på oss en veckas påsmat.. Det här går inte längre!. Det är gott med mat och jag gillar vin, trots hård träning under en längre tid händer inget på vågen. Så ja nu ska vi hjälpa fläsket på vägen. BORT! Nån liten valk mindre till sommarn alla fall. Blir nog 10 e Maj som metoden körs av stapeln igen :) Wish me god luck! =)

Vi fick oxå ställa oss på den där specialvågen och mäta kroppspropotionerna, så visst finns det en del fett massa och ta av :) Dem procenten muskler lär väl dock även ryka med i denna nedbrytningsprocess :P
Blev förundrar över hur många äldre som klev in i den där lilla butiken.. Nån man bar även Waranhalsband.. Kan det verkligen vara bra för dessa kroppar och utsätta sig för mån tro ?

Efter denna lilla shopping, gasa jag genom stan till TR för ett tungt spinningpass. Puh.. Vidare till Bella och dit kom senare gamla Ekström på besök!

Nu har brosan åkt tillbaka till Norge. Men på torsdag flyger vi till Bergen och hälsar på dem! :)




Helg planerna

2010-04-28 @ 22:31:53
Vi hoppar nog ändå Örs för i år. Jag jobbar ändå till tre på Valborgsafton, så det blir nått spex i stan, tror mest det är småfolkets högtid:).
Satsar mer på lördag, då det nog blir en tur till Linköping och hälsa på Emma och kalasa med ett par girls och kanske jag hinner inhandla nått vårfräscht :)

Bara längtar efter vår solsemester... Om en vecka ligger vi på nån playa ni tjejer! Fy bubblan vad fint!! Nee till helgen måste vi se till att boka resa! Om en månad!!!!!! :)

Trötter.

2010-04-28 @ 17:15:42

Oj vilken dag! Den avslutades med ett långt sjuksköterske möte & kom därför hem sent. Hade tänkt mej en afropower dance, men är inte alls upplagd för det nu. Kanske får bli något mer lågintensivt som en promenad.

Löneförhöjningen ja! Jo visst blev jag lite rikare framöver & ska väl inte klaga :) Men ännu är jag inte nöjd det lär väl dröja ett par årtionden eller aldrig innan vi sjuksköterskor kan bli det...

Jag fick ytterliggare besked om förlängt vikariat vilket kommer innebära att jag passerar tvååring! =)

Kom på att jag visst ska på något studiebesök genom hygiengruppen ute i tvätterit imorgon. Tusan vad spännande...;) Jag ska alla fall ha som uppdrag att spana efter vår försvunna avd telefon ;) Blir en del föreläsningar oxå.

Ikväll ska jag ut till skogen igen!

Livet är inte alltid en dans på röda rosor

2010-04-27 @ 23:31:35

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner mej slut i huvudet fast inte trött i kroppen. Men måste försöka somna nu. Morgondagens planer blev inställda så jag får väll va backup. Ifs lär det behövas...

Lönesamtal imorgon!

Måste hinna med lite träningen. Sen kanske skogen och hinna se bror innan han drar igen. Ifs kommer vi efter rätt snart! Semester!! Åh vad jag behöver semester.


Godnatt.

Burr burr.

2010-04-27 @ 11:51:36
Motherhood var inte bland den bästa film jag sett. Ingen jag rekommenderar.

Ser ut och bli en molnig dag. Bra kväll för jobb med andra ord!

I veckan är det löneförhandling. Hum förhandla biten är ju bara och hoppa! Lönen är ju redan bestämd. Dock ska jag ändå motivera mig. Jag kommer nog få nått litet klirr extra. Men mina förväntningar är inte höga...



Ha en bra dag hörrni!

Så där ja, premiär doppet klart!

2010-04-26 @ 21:44:55
Jag är inte den som är rädd för spindlar men usch... Igår kväll kände jag att nått sprang vid min fot, jag trodde tusan att det var en stor råtta först. Fy det var den största spindeln jag sett!! Jag skrek ut!
Bildbevis:


Idag har jag haft en underbar dag. Mycket solande. Bella, Maja och Caroline dök upp vid elva tiden. Vi glassade på altanen. Maja är alltid lika underhållande. Jag har kommit på en egen sång om korv som hon verkar gilla väldigt bra. Jag kan spela in nån gång så får ni höra. Uppskattas säkert av alla barn =)
Maja började idag med nån fräsig grimas här e den:



Bella är värsta pillerskan.. Alltid hittar hon nått som kan klämmas:


Eftersom vi redan bestämde igår och jag hade skrivit i mitt status på FB gick det ju inte & ändra på planerna om premiär doppet. Till och med Bella sprang i plurret. Åtta grader! Men det var inte så otäckt som jag förväntade:)

Jag kaster mej i!

Efter badet stekte jag raggmunk för en hel armé. Jag har nog aldrig stekt så många raggmunkar! Men oj vad fint det är, känner mej fortfarande mätt.



Nu sitter jag här ute i skogen igen. Ensam och har hyrt en film som jag tänkte se. Motherhood med Uma Thurman, den verkar vara bra.

Bror tyckte egentligen att jag skulle följa med honom på kvällsjakt och skjuta vildsvin. Men när jag fick höra att jag var tvungen & sitta helt stilla & tyst i tre timmar så kände jag att det inte riiiiiiktigt var min grej. Kanske nån annan gång...

Fyra bugg & en Coca cola?

2010-04-25 @ 19:54:37

Åh vilken underbar dag. Åkte hem och la mig på mammas altan och somnade gutt i solen. Men vaknade av värmeslag. Jisses nästan sommarvärme.
Tror det ska bli fint imorgon med så då ska det intas samma läge.
Då kommer oxå Caroline, Bella & Maja.

Blir nog kanske dags för premiär doppet i sjön, vi är sent ute nu egentligen :)

Hum nästa helg äre Valborg ja! Vi har snackat lite om Örsåsa... Men vi får väl se vart vi hamnar.. Troligast Palladium :P Men Örs skulle vara mycket spännande. Lite buggiwuggi med, kulit.

Ska nog hälla upp ett glas rött nu & lägga mej på sofflocket!

Godbaj!

PVK-maraton-kväll

2010-04-24 @ 22:25:16


Beställde hämtmat till jobbet ikväll. Inte för att den hann njutas speciellt. Fullt upp hela tin.
Bara det att när jag skulle hämta pengarna insåg jag att jag låst in min nyckel i skåpet (IGEN).
Med en hammare och griptång lyckades jag dock bryta mej in i skåpet och få tag på min jacka med nyckel:)


Tagit en nattmacka och ett glas vin precis. Bäst att duscha av min högra fot som drabbades av blodbad ikväll :)

Blogg statistiken ökar... Kul !

Jag hoppas att det blir över porterstek i skogen ikväll så man kan äta lite goda rester.. Det blir delux ärtsoppa till lunch imorrn.

Natti natti.


........................

2010-04-24 @ 12:21:10

Vaknade av strålande sol så det blev ut till mamma och åt frukost på hennes altan. Mysigt.
Har precis lagat till 25 pannacotta åt mamma då hon ska galelej i Sandviken ikväll.



Ska alldeles straxt åka till jobbet. Jag hoppas på en hanterbar kväll :)

Usch för människor som njuter av skvaller och av andras olycka! Måste finnas bättre intressen än att älta och bry sig så dant om andra. Usch vad jag ogillar skitsnack och jidder. Det är bara synd om dessa människor.
Som lite mer erfaren om livet... Jag lovar att det finns viktigare saker att lägga energi på!
Och en dag kanske ni blir varse! Usch! 
Jag väljer då människor jag vill ha nära med omsorg:)

Ha en bra lördag hörrni..

 

John blund säger hej

2010-04-23 @ 23:58:27
Bra med hyllor där det står kvarglömda saker! Vad hitta jag där...MINA SPINNINSKOR! + en av alla mina bortappade vattenflaskor, Puh :)

Inge bra och träna på tom mage, fy vad spinningen var tuff idag! Men skönt att vara tillbaka på pumpen.

Kvällen spenderades hemma hos Isabelle då vi lagade god fredagsmat och ett par glas rött till det. Mycket trevligt.

Trots en eftermiddagslur är jag så trött så ögonen slår igen. Blir nog nattsömn snart.
Två dagars arbete väntar. Bra om jag hinner göra nått imorrn för middag innan det drar igång.

Natti natti!

sol regn sol regn...

2010-04-23 @ 16:12:32
Jag ska snart iväg & träna. Men vem mer än jag slarvar bort sina spinningskor? Dem är helt borta.

Fick en del gjort idag på jobbet som man annars inte lyckas hinna med. Får se till vilken nytta bara.. :)

Jaha träning ja. Ska snart knalla bort på TR på bodypump + spinning. Hoppas att jag lyckas gå mellanregnskurar!

Pratade precis med min bror, jag försökte tvinga honom att laga mat med mej. Men han är verkligen den typen som lixom inte kan bestämma saker. Nej så nu har jag inga planer för fredagskvällen.
Hoppas att jag lyckades ge honom lite dåligt samvete, jag kan va bra på det ibland:P

Vännerna har dragit till Göteborg & några till Linköping. Spurs vad Bella gör? Hade tänkt att hon skulle följt med till Sandviken... :)

Men nu vet i hunna va jag ska hitta på som sagt... Egentid... Tråkigt va, jag känner mej så väl ändå.

Kanske återkommer. Annars ha en trevlig helg.

Explosion!

2010-04-22 @ 21:08:14

Jag hatar konflikter, jag sätter mig oftast inte gärna i dem. OCH jag löser dem helst! Men nu är jag i en. Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden just nu! Usch. Magsår???
Det är inte lätt och alltid veta hur man ska gå tillväga fyfy och man hamnar i dilleman!
Fan fan fan fan fan fan fan fan fan.......

Körde ett spinningpass efter jobbet, trots att jag gärna hade slocknat LÄTT på soffan. Men det gick riktigt bra i alla fall. På mätarn sen hade jag gjort av med 450 kcal??:S Typ den lunch jag satte i mej som bestog av ett par potatisar och sås? Nått kött hann lixom inte med och tuggas på dem minutrerna. Ännu mer magsår!?
Hela expeditionen är full av människor. Denna vecka kom nya AT-läkare och några läkarstudenter. 
Kan säga att denna vecka gjorde det inget med extra trängsel. Och jag kan höra lite extra "tjat" och bli störd mitt i allt kaos :)
 
Jag verkligen ogillar när träningsinstruktörerna vrålar mest när det e som tyngst.. -Kom igen kämpa hårdare imorgon är det fredag & helgen väntar! ................. Jo men tackar ja! Hallå jag jobbar i vården och min väntade helg består enbart utav jobb...! Grymt.

Slutar tidigt imorgon och ska ha en sk K-dag. Och på lördag så börjar jag sent så imorgon blir det fredagspasset och sen hoppas jag på lite grillning. Dvs om det inte snöar:)

Befinner mej åter i skogen. Så härligt! Bortom cicilisationen, biltuten och avgasodörerna:) Just nu håller jag på att baka bröd.. straxt klara från jäsning. Fint ju!


// Sandra

Gung gung.

2010-04-21 @ 22:06:01

Skyndar hem och glädjs åt att hinna slänga sig på soffan. Men nej då! Då vare hockey skit igen! Va fan kan dem inte visa sporten på nån annan kanal en femman! Dåligt.

Hade inga överbeläggningar idag. Jag var jäkligt tacksam. Dock drababdes hela datorsystemet av haveri och det gick inte logga in sig på någon dator. Inte på hela sjukhuset. Jag lyckades vara inloggad på en dator så där imellan fick tre sjuksköterskor springa med pillerburkarna och ut till patienterna.
Det var tydligen något stort virus. Jag hoppas IT har funkat det tills imorgon. Annars vill jag helst inte vara på jobbet.
Det är smidigt med datorjournal men mycket skört när det inte funkar som det ska!!

Godnatt.

Snö!??

2010-04-21 @ 11:00:27
Skapligt förvåntat och titta ut och se att marken är täkt av snö! Vad fan. Blir en perfekt dag för jobb i alla fall.

Har jordens träningsvärk i ben och axlar idag, aj.

Tugg tugg.

2010-04-20 @ 22:36:48

Jag har hunnit med mycket nytta idag. Först lite lapning i solstolen, med mycket kläder så var det skönt trots vindarna.

Sen körde jag mamma till jobbet. Inhandlade penser och pelargoner på Blomsterlandet. Jag ville vara ute så mycket som möjligt och passade på och göra fint i trädgården i Sandviken. Ordnade ett litet land och planterade, tog stora spaden och grävde runt i stora trädgårdslandet inför plantering. Hittade oxå massa morötter  från förra året:) Och massor av mask.

Sen åkte vi till simhallen. Jag simmade en kilometer och tog en solstund i solariet.
Efter detta blev en långpromenad med Caroline. Vågade inte vistas mer än ute med henne:P

Mellan detta hanns även två tvättar med. Rätt bra tycker jag! =)

Nu har jag sett DH och Cogar town.

Imorgon är det dags för jobb igen. Jag hoppas att överbeläggningarna lugnat ner sig!!! Det har varit otroligt ett tag.

Blev ingen joggingtur idag men kanske imorrn.

Puss puss

Behagligt.

2010-04-20 @ 11:36:58

Härliga drömmar man kan ha ibland. Inatt plockade jag massa kantareller. Så en får till ett!=)

Stackars mormor och morfar fick vända bilen med resväskorna och ställa in den efterlängtade resan till Thailand igår. Finns nog värre problem men tänk så naturens krafter kan ställa till det för mänskligheten.

Nu lyser solen så nu är det dags och känna påt. Får se vad dagen sen har att erbjuda.

Vi hörs.

vet ni...

2010-04-19 @ 23:30:15

I sommar ska jag ha fyra veckors semester. Förstår ni fyra veckor och bara njuta av sommaren! Jag har aldrig haft sommar semester. Nee jobbat sen jag var 14... 13 kansek... Fi bubblan vilken lycka! Och jag lyckades flytta fram den lite så jag börjar semestern på onsdagen, samma vecka som visfestivalen..

Bästa sommarn, jag kännert!

stor i Japan.

2010-04-19 @ 18:32:09
Sådär ja! Nu väntas en dags ledighet. Avslutade med ett body pump pass på TR. Nytt träningsprogram. Mycket bättre än det förra och mycket peppande musik. Kan väntas träningsvärk.
Funderar på att kanske börja springa lite, det är så jäkla tråkigt egentligen, men ska nog ta en löpar runda i skogen imorrn och se hur det går..Troligtvis snubblar jag över första stubben & blir liggande där :)


Ska hoppa in i duschen och sen åka och handla till middag ute i Sandviken. Mm jag har i princip flyttat hemmifrån ja:) Ikväll är det min lilla helg. Ett glas vin & film.

Känner mej på sånt fruktansvärt bra humör! Hoppas på stooor sol imorgon!

När knoppar brister...

2010-04-18 @ 22:57:06
Igår fyllde min bror 21 år. Blev galelej i Sandviken. Mor hade gjort superb mat och vinet passade riktigt bra denna kväll. Stackars morfar kan nog inte hört många ord under kvällen när folket slogs om ansvaret för Spotify.
Jag blev riktigt sugen på att följa med grabbarna in till stan och dansa lite på Pallet. Och så blev det oxå.
Mötte upp Zandra & Jennie där inne.



Inte många lördagar jag brukar vara så redig en lördag kväll. Men wow vilken koll jag hade på läget:P Måste nog bli mer sund i mitt drickande...

Straxt efter två tog vi taxi tillbaka till Sandviken. Preparerade med vatten och bananer. Imorse vaknade jag på topp, och har sedan varit det hela dagen.

Har typ bosatt mig här ute i skogen. Ikväll har även Sara varit här, så var tvungen att träffa henne innan hon åker tillbaka till Norge igen.


En dags arbete på långhelgen. Sedan blir det en dags ledighet :)

Nu ska ja boka in mej på veckans träningspass.. sen godanattos.


- 300 kr.

2010-04-15 @ 23:17:48
Solen visade sig till slut med stor glans idag!! Har suttit i solstolen hemma hos mamma och guttat.

Blev en liten sväng till stan för att bla hitta present till bror som fyller år på lördag. Hoppas det duger. Inte lätt och veta vad som passar till honom.

Fick sota för min dumdristighet när jag ställde bilen på gatan utanför en "snabbis," fick sedan se att Botlisa varit där och lagt en räkning på 300! Tackar :P

Var även på besök på gymnasiet till Sofies sallong och färgade fransarna, blev riktigt bra.. kalas bra till semester och sommar ist för mascara i hela ansiktet när man vill va strandfräsch =)

Hade tänkt göra lite andra ärenden men blev en biltur till Skaftet för att hämta en sjuk kusin till vårdcentralen. Stackarn kunde knappt prata för att halsen var helt igen tjockad.


Igår vart det stor lycka i Sandviken när David ääntligen kom hem. Både mamma och jag blev så glada så tårarna spröt. Hade en myskväll med hemmagjord pizza och fiskesnack. Pappi hade varit sååå stolt över min kära bror <3.





Han hade med sig fulla kylväskor med dem största torskfilérna jag nånsin sätt! Härligt. Jag stinker fisk idag efter att ha hållt på och fryst ner och delat på dem stora maffiga sakerna.

Ikväll har jag varit med David och grabbarna ute på lillön och försökt få öring, dock utan resultat.



Hej svejs!

Godnatt.

2010-04-13 @ 23:04:05

Bland det värsta jag vet är att tass med arga människor. Då menar jag den sortens obefogad aggresivitet. Lixom den där skrämmande. Huvale. Inte ok.
Hela jag blir som en stel pinne och blir bara tom och oklartänkt av sånna situtationer.
Så det så...


Sprang hem efter en jobbaröverdag... IGEN... Svepte i ett par slevar mat och skuttade bort till Björklundsgatan för ett hedersuppdrag :O) Barnpassning med den sötaste & gladaste ungen. Gick finemang :)



Så efter det blev det spinning, skönt. Men mycket folk valde nog promenad i solskenet idag, många cyklar stog utan chafför i salen.

Sprang hem till DH med Caroline, blev en stadig tallrik havregröt och äggmacka till detta. Carra stanna dock inte över natt idag. Så nu mina vänner sover jag nog om sisådär fem minuter :) Zzznark va trött.



hypotyro

2010-04-12 @ 22:44:44
Blev en långpromenad med mamma innan arbetet idag. Äntligen är våren här!

Såg att isen var helt väck idag med och fick ett sug efter strömmingsfiske. Hoppas min bror oxå kan tänka så. Ska tjata lite om det och hoppas att han är hemma på torsdag... ?

Snodde Emelis nya brillor på jobbet idag, tror jag egentligen är i behov av brillor. Ska ta mej en ögonundersökning framöver. Väldans jobbigt och läsa på datorn på jobbet alla fall. Vi får se om jag har rätt...

Imorgon ska jag ge mej på ett spinningpass, gud så skönt.

Tjao!

Helgen.

2010-04-12 @ 00:03:50

Fredagen spenderades i Sandviken med några av favorit tjejerna. Vi lagade en jätte smarrig grillbuffé. Maja var snäll och söt hela kvällen. Hon fick även följa med på en liten kaninsafari.

Handling på coop.Ja & Maja myser medan mamman grillar =)grillmästarn.Kaninerna.

I lördags provade jag och Elin på ett afropower dance pass, riktigt kul! Oh herre vad jobbigt det var. Men härligt sett att träna på. Jag och Elin har beklagat oss idag för denna enorma träningsvärk som satte sig i ben och rumpa. Kanske blir en svängom på onsdag med. Prova hörrni!

Jaa fortsatta lördagen jäktades för fest. Jag är sån tidsoptimist! Vid fyra tiden anlände ett hie till mej för lite förkrök och sedan forsatte truppen till Kanotklubben och födelsedagsbarnet Ricke!
Vart en riktigt kul kväll. Mitt deltagande i ölhävartävlingen gjorde nog ett extra sprätt i knoppen. Men grupp ruter tog hem segern!!! =)

Hos mej

Tre dagars ledighet går fort. Nu väntar en veckas jobb och två helger i rad med arbete. Nu får jag ta det lugnt ett tag!! I veckan ska min kära kära bror anlända till sverige! Ååh vad skoj! Ska krama honom hårt när han kommer hit, han är saknad!!


Godnatt på er!

Hipphipphurra!!!

2010-04-09 @ 13:23:29
Ja må hon leva ja må hon leva... Hipphipp hurra för idag fyller bästa Bella 24 år!
Ett år kvar tills bauta 25års kalaset!



Ida har jag gått på en underbar tredagars ledighet, fantastiskt!
Började dagen med nervpressen för att träna, hum gick inte så bra med huvet fullt av snor. Jag intog solariet istället =)

Funderar på att ta en kik in på Vero moda och se om jag kan hitta nått magiskt tills imorgon. För då bär det av med fest igen. 25-års fest till Rickes ära på kanotklubben. Kul kul!
Får ta och rota i garderoben först kanske:P Har väll egentligen något som duger... :)

I em ska Bella, Maja, Carro & jag ut till Sandviken och tutta eld på grillen för en härlig grillbuffé! =)


Bra skit!
Cheryl cole - Fight for this love
Jason Derulo - In My head
Kato - Turn the lights off


Imorrn ni ska jag prova på Afrpowerdance... Spännande.. Känns som man lixom hoppar plattångandet då va?:P

Ha en bra fredag hörrni!


Vårkänsla.

2010-04-07 @ 19:16:21

Nu är passet fixat, semestern klaffad så i slutet av Maj drar vi mot värmen och drinkar från morgon till kväll! Pratade med en härlig öbo som troligen ska med oss! Hoppas verkligen!! Tjiiihooj =)



Jag har fyllt upp frys & kyl idag så nu är det inge eko längre. Så gjorde jag en ordentlig vaskning och damning här hemma. Jösses vad dammet växer till sig fort här hemma. Tur man har nått slags sällskap alla fall:P
Min kompis

Tog en sväng ut till mamma och plockade första blåsipporna, pissmyre invasion. Insåg att jag nästintill stog i myrstacken, usch! Så hann vi oxå med en premiär grillningen.
 


Väntar nu på Caroline. Kanske blir en promenad innan solen försvunnit. Men Carro verkar dra ut på tiden...:P
Jag är fortfarande flussig så får väll se hur långt jag orkar.
Till kvällen väntar grays anatomy!!


Nu kom Carro! Hej då!



Latmasken

2010-04-06 @ 20:42:52

Inatt har jag sovit som en kratta! Det kändes som att min hals var full av myror. Host host. Tog igen lite
skönhetssömn efter jobbet. Har fått tillbaka nån slags flussa i kroppen. Nu när jag hade värsta bra veckan framför mig med flera lediga dagar och kunna träna. Nope. Bara och lägga ner.

Har lagat till den där kålpuddingen som aldrig blev av förra veckan. Fy faan vad det är gott ni. Mamma satte sig i bilen dirr och bjöd in sig på en middagsbit.

Nu har vi oxå bokat in en weekend resa till Bergen, Norge. Ska besöka min kära bror och Sara. Ska bli såå kul!

Imorrn har jag alla fall en ledig dag. MÅSTEt på schemat är polishus besök. Måste se till och skaffa pass så det inte blir en repris och får åka ända till Nyköping för o skaffa tillfälligt pass =)

Nu blire DH och soffhäng.

Tjo

2010-04-04 @ 20:40:57

Oj vilken bakis dag jag haft idag. Får små flashbacks från igår. Ni vet sånna där OHNEJ situationer, scenarierna dyker upp framför en. Jag tar mej för pannan. Shiit. Tror inte det är alla som lyckas så som jag... Tänk så man bär sig åt. Grejer jag aldrig skulle säga eller göra nykter. Men jag lyckas :)
Kul att jag orsaka ett samtalsämne dan efter, kanske .. :) Haha.

ferreFrida o jaSkåla med champange!

Vart förfest hemma hos mej. Hela lägenheten var full med glada tjejer. Och rätt som det är plingar det på dörren och fler tjejer dyker upp. Och kors i taket står Isabelle i min hall med Champange flaskan i största hugg i en riktigt het outfit! Hela jag rös och jag blev helt exalterad.
Vilken överraskning. Bara att hon dök upp gjorde det mesta hela kvällen:)

Vi knallade vidare till Per och fortsatte kalasa där. Vid elva tiden begav vi oss till Palle och där var knappt kö. Kom även in på Sahara.

Idag har vi hängt i Bellas säng och soffa större delen av dagen. Nu ligger jag hemma i min egen soffa och väntar på Davidsson så blir det romantisk stund och film häng.



Lång - Fredag?

2010-04-02 @ 23:52:53

Min långfredag känns ändå som det blev en ganska snabb fredag. Kollade på klockan vid tre på jobbet och tänkte att här ska jag vara ett par timmar till ja! Men svich så sprang klockan iväg. Hann inte ifrån jobbet tidigare men däremot hann jag hem till Bella innan alla gästerna dragit.

Vi hann se världens bästaste roligaste Solsida. Fy bubblan vad bra det är! Hoppas det kommer fler avsnitt nu bara..

Min fredag blev även kortare pga av att jag inte alls orka upp när första signalen på klockan plinga. Nepp straxt innan elva steg jag upp och kände mej lite halv stressad. Men skönt vare :)

Hade en himla trevlig kväll igår, kändes som fredasmyset. Emma kom på besök och tjejerna uppsamlades hos mej. Mamma kom först förbi med/på viltsvinsstek och en mumsig brunssås som passade mej o jennie kalas efter vår tredagariradsspinning:) Vi inhandlade sedan en massa godis. Och sedan kom jag på att jag faktiskt hade en Lindmans lådvin i skåpet så självklart började vi småpimpla.
Carro och Emma lämnade mej sist vid halv ett tror jag och då somnade jag nästan som en stock.

Imorgon väntas kalas. Blir förfest hemma hos mej och troligen vidare en gata upp till Per! Jag undrar var vi sedan ska vidare, känns som det kan bli kö vart än en går.

Mjaaha vad annars... Jag längtar massa efter min bror. Idag är det två veckor tills han kommer hem!

Bäst och försöka sova för imorrn går inte att frångå ringningen vid 5.30.
Natti!

liiite senare

2010-04-01 @ 16:32:58

Då har jag gjort stan en sväng. Jakten idag var presenter till Bella som ska ha kalas imorgon. Hoppas att det duger åt fröken =) Tyvär jobbar jag kväll imorgon så jag hoppas jag hinner titta förbi en sväng alla fall...

Bellan och Majan.
Hur som, fanns mycket fint i butikerna. Men jag försökte att inte frestas. Pengarna måste sparas till vår utlandsresa i slutet av Maj! Va jag läängtar.


I veckan har mina gardiner kommit på plats och påskriset är klaffat!
Litet smakprov på min nya vårkollektion. Rosa rosa! =)

Blir som sagt både jobb imorgon kväll och på påskaftons dagen. Men ledig på söndag. (Verkligen smidigt med eget schemaläggande). Så på lördag blir det förstås partaj med tjejorna och vår kära hemvändare!
Tror jag ska ha den här klänningen på mej då, ska bara se till och göra den lite kortare med symaskinen ikväll.


I lördags tillbringades kvällen på Vallonen och en hel drös med härliga Överumare. Jag var helt lyrisk, så kul och återse allt folk. Dem tre födelsedagsbarnen hade ordnad allt jätte bra. Inte var gång man står på scen och sjunger Linda Benngtzing låtar för 60 pers dock men vad göra man inte när det e tävling=)
Ni som känner mej vet att hon inte är bland mina favorit artister :P
Bra kväll alla fall!
Malin 30-årÅsa & Cillapaketinslagning med varsin hand.Kär vän på äterseende! Jenny! =)Glada grabbar.Mange 25-år med födelsedagspresenten på skallen.Dans dansa.



Var även och hälsade på i Jennifer och Henriks nya lya förrut. Ojoj vad fin!! Vill oxå ha. Men måste nog hitta mej en karl först innan jag har råd och bo så fint.


Nu ska jag byta om till spinning kläderna! Idag ska Jennie peppa iväg ett par kalorier.

Mors mors!

påskis.

2010-04-01 @ 12:18:51

Det var länge sen jag skrev här. Men har haft fullt upp och ingen lust:P
Har nyss brassat på en kanna kaffe och väntar på Åsa. Blir en sväng på stan och lite inhandling för helgen.
Så ska jag hälsa på Jennifer och se hennes nya lya.

Undra om det är skinnjacke premiär idag. Får öppna fönstret o känna efter...

Ï em är det även tänkt en spinning runda. Vi har fått en ny TR medlem, Elin Brown! =) Riktigt kul med en stor tjejliga som härjar där uppe.

Nu hör jag Åsas steg i trappen! Kanske återkommer senare.