Tranbärsjuice & Selexid.

2010-08-30 @ 23:52:50
Dags för uppdatering.

Helgen bestog av nattjobb, Överumsfest och en söndag med en alldeles för ihållande bakfylla. Riktigt kul och träffa massa Överumare igen med massa påhitt!
Hela Överum verkade ha fest så det blev oxå en sväng till Mallan och deras tjejfest. Nästan så man fick blodad tand och vill flytta tillbaka till Överum. Såg att en lägenhet stog tom uppe i Finnhagen! :P


Söndagen spenderades på Ninas golv och alla åtkomliga soffor:) Piggnade till när jag fick träffa lilltrollet Maja som var mycket efterlängtad!

Idag har jag börjat knapra antibiotika igen för andra gången denna månad. Min kropp borde vara resistent mot det mesta nu :)

Idag har vi haft häng på Björklundsgatan och nu har jag bytt ut min gamle sängkamrat mot Jennie :)

Påbörjad vecka innehåller jobb från måndag till söndag, bara och köra på :)

Godnatt.

Hundsnuva.

2010-08-27 @ 16:20:11
Idag har jag investerat i en extern hårddisk och har överfört alla bilder på datorn och hoppas den ska få lite mer fart nu! Åkte omkring med brorsan runt i stan med en hund i baksätet som inte alls lukta gott. Skulle behövt en rivborste i både näsan & i halsen. Usch.

Sprang in en sväng på veromoda med och köpte på mig en klänning inför morgonadagen fest i Överum hos syskonen Andersson, ska bli väldans kul!

Dagen har sprungit iväg och likaså ska jag straxt göra till gymet för ett cykelstyrka pass innan det är dags att hålla ögon och kropp alert för ett nattpass med Maggan & Gunbritt. Hoppas på en lugn natt!

Adios.

Saknad.

2010-08-26 @ 11:38:28
Idag är det två år sen pappa lämnade oss. Men jag kan fortfarande inte förstå att han inte är hos oss längre fast det gått så lång tid. Livet är fruktansvärt orättvist. Min pappa var nog bland den snällaste människan! Han kunde fixa allt, var så glad och visade alltid så mycket kärlek.. För mycket ibland, tyckte jag då :).. Men nu hade jag gjort vad som helst bara för den där kramen eller för tjatet. Han fattas så himla mycket! Min familj har blivit bestulen på en stor huvudperson! Känns alltid alltid som att han fattas!
Jag är glad för allt det han gav mej, och en liten bit av mej är pappa och det finns så mycket minnen som jag alltid kommer ha kvar. Fy fan för sjukdom & ohälsa!


Saknar dig pappa <3




Har inte lust alls att gå till jobbet om en stund. Känner mig helt överkörd idag! Men ikväll åker jag ut till Sandviken för mys med den lilla familjen.

Städtanten.

2010-08-25 @ 23:52:46
Dagen började bra! Höll på och halka omkull inne på en sal och trodde någon råkat spilla ut vatten på golvet... Jag hade fel det var skit!
Var utöver på jobbet och fick göra diverse sysslor som bl.a. städa och skura läkemedelsrummet, fy vad skabbigt. Tror jag blev groggy efter alla läkemedelsoser som började luckras upp och fick ta på mig munskydd. Det var första och sista gången jag gör det.

Sömnbristen efter nattjobbandet gjorde att jag var väldans trött så tog en liten powernap. Sedan stuvade jag om alla mina dagsplaner och drog med mamma till Överums skogarna för ett par timmars svampplock.
Stog och hoppa som en barnunge och var överlycklig över den stora kassen med kantareller som jag fick med mej. Så nu är den rensad och Marie och jag har ätit kantarell macka, fin fint! :)


Nu är det dags för godnatt.

Sov gott.

2010-08-24 @ 23:03:59
Natten gick kanoners jag orkade hålla mej vaken och var inte speciellt trött ens. Men det blev inte så lång sömn efteråt då jag ska upp och jobba tidigt imorgon.





Dagen har spenderats med vännerna först hos Karin och efter spinningen hade vi träff i Fridas nya lya.

Är för trött för och skriva mer än så här. För omväxlings skull ska jag kanske kunna ha somnat innan tolv hugget.

Gonatt då.

Caroline & Nattuggla.

2010-08-23 @ 18:37:21
Försökte sova ut så länge jag kunde idag för att orka vara vaken hela natten. Vi elva var jag lite rastlös och såg att Carro skrivit mess om att det var sol på himlen. Så vi packa väskan och traska bort till Löga och pressade några timmar.

Kan inte förstå hur mitt liv ska rulla vidare när Caroline drar till Malmö för obestämd tid. Caroline är lite som min andra hälft. Vi tillbringar många timmar ihop och det slutar oftast med att hon somnar på min soffa så jag får bära in na till sängen .. :) Jag hoppas hon förstår att hon inte bara kan lämna mej så där och återvänder tillbaka där hon hör hemma !! :P Men som en bra vän ska man peppa varandra så det blir nog bra för henne och jag är väll glad för hennes skull kanske .... Töhöööhöö!




Nu har jag genomlidit ett bodypump pass och är så spak i kroppen så jag ens undrar om jag orkar lyfta duschen över huvet.. Men måste göra ett försök. Borde kanske knoppat några timmar innan arbetspasset, men det hinns inte med. Hoppas jag jobbar med några trevliga mänsker och att natten flyter på..



Sov så gott allesammans. Men jag väntar sådär 12 timmar innan jag lägger huvet på kudden :)

Mardröm

2010-08-22 @ 19:27:52
Vaknade upp i ett rött rum imorse och jag hade inte en aning hur jag hamnat där!! Hjälp!? Grattis Sandra! Dem där shoten gjorde susen i knoppen! Som tur var hade jag hamnat brevid Emeli och inte på nått galet ställe :) Lyckades inte så bra med krogen igår utan tjatade mest om korv. Har inte ett minne men Emeli berättade att vi gått dit och jag hade suttit som en gris och slaffsat i mej korv och wäksallad.
Efter tolvsnåret när vi hade haft fest i min lya med en hög kollegor så var jag riktigt full. Man kan säga att jag nog inte ska shota på det viset igen :) Fanns inte en droppe alkohol kvar i en flaska! :) Men fram tills dess hade vi riktigt kul. Tack Emeli för att du tog hand om mej och insisterade på att jag nog skulle sova hemma hos dem :)



Idag har jag fått nöja mej med Caroline som sällskap... Just nu brassas det köttbullar. Vi hyrde tre filmer varav två var rena katastrofen. Får se om Nicolas Cage kan göra bättre intryck.

Imorgon ska jag jobba ett nattpass.. Hoppas det inte blir en hyffsad natt. Har en del nätter fram över på schemat så jag hoppas det kommer passa mej bra, dessutom blir det ett par extra lappar på konton som kan sitta fint!!

Nehe måste se till så inte Carro bränner bullarna. Go kväll! :)

Fredags mys.

2010-08-21 @ 15:47:00
Blev fredags häng på Ö.kyrkogatan. Verkligen älskar dessa fredagar. Först cykelstryka pass och sen hem och lagade mat åt tjejerna och korka upp ett glas röd vin :)
Blev en massa tjej snack och Marie aggerade håruppsättare på oss! :) Kärlekskranken Elin var med oss och det var så kul och se på hur hennes ögon glittra av förälskelse :P



Idag har jag gått på lång promenad med Rosse kompis.
Jag och Caroline la oss nyss i byttorna på solpoolen, men usch vad äckligt varmt det var. Får ångest när man känner hur huden fräser men det var en gång :) Nu får det bli brun utan sol hela hösten i så fall :)

Nu ska det laddas och styras för kvällens partaj. Några vikarier från jobbet kommer hit så blir det galelej natten lång!

Ses i dimman gott folk! Puss

På topp!

2010-08-19 @ 10:22:30
Godmorgon.

Havregrynsgröt är verkligen inte det godaste man kan äta, men jag tänker om jag ätert tio gånger på raken nu så kanske det börjar smaka riktigt bra:). Igår kördes ett spinningpass efter uppehållet och det gick faktiskt rätt hyffsat trots jordens träningsvärk.
Man mår verkligen så mycket bättre med träningen! :)
Förresten investerade jag i en stor bunt nya träningskläder igår me, så kul.

Väntar på Rosse kompis så blir det en långpromenad innan jobbet. Imorgon... fredag!! Älskar fredagar dvs om det ligger innan en ledig helg som denna. Ska bunkra upp med rödvin. Nu börjar flickornas hösthäng igen, mysigt :)

Ajöken.

Dunder.

2010-08-17 @ 22:52:36
Huvale vilket åskväder det var idag då. Kom lagom till jobbet när himlen blev kolsvart och började explodera. Usch, jag har aldrig förr varit rädd för åska och blixtrar, men senaste tiden har jag hört så många otäcka händelser. Sprang in och kasta mej i personal soffan samtidigt som jag sparka i papperskorgen och höll på och bryta benen så rädd jag var. Usch!

Bodypumpen satte sig i hela min kropps alla muskelgrupper idag tror jag, lite konstigt är det att man ska tappa allt på golvet just dessa dar så man måste utsätta sig för dem små riktigt onda rörelserna ner till golvet :) Men imorgon blir det spinning! :)

Nu ska jag räkna får och försöka få lite sömn. Godnatt gott folk :)

Klirrat.

2010-08-16 @ 23:20:10
Hade Bella och Maja på fisklunch idag. Fick en stor kram av Majsan när hon kom men sen var hon nästan rädd för mej hela dan. Får nog se till och hänga mer på Björklundsgatan :)



Sen svettades jag en timme på TR. Oj vad jobbigt. Tur att kusinen drog för bilen precis så jag kunde lifta hem då mina ben var helt spak. Detta kommer kännas. Men gud så skönt och vara tillbaka igen. Och nu fan ska jag inte bli sjuk på många många år! :)

Avslutade kvällen med en sallad med flickorna. Och nu ligger jag och kollar på den brutale Dexter.

Snart blire sängen. Hoppas någon e sugen på en morgonpromenad imorrn ?

kokobom

2010-08-16 @ 12:04:31
Tjoho. Ledig måndag, härligt! Men klart att regnet vräker ner. Hann med en morgon promenad med Emma & Jennie alla fall. Ja nu är det slut med latheten!
Egentligen är det värsta svampplockar vädret, måste se till att besöka skogen snart!


Nu blir det en liten städrunda. Har hundhår i hela lägenheten efter Emmas två galna hundar! Så blir det kanske lunch med Bella och i em ska jag lyfta skrot på TR!! :) Äntligen.
Och ikväll kommer lill Carro hem så då blir det dejt med henne när hon vart på vift så länge.

Gnussel

2010-08-15 @ 00:18:13
Oj vad hett det är!!
Precis hem kommen efter jobb och efter det en liten visit hos Malin. Hade gärna tagit mej ett par glas vin extra och flutit med alla tjejernas glada upptåg. Malin och J.et hade uppvisning i fantastiskt dans och det såg riktigt hett ut. Nu fick jag även se hur det omtalande gnusslet såg ut :) Nästan så man blir sugen på och hoppa på någon kurs :)

Nu ska jag försöka klubba in i nån slags sömn om det nu är möjligt i denna hetta. Ska inte klaga för det e underbart att sommaren håller i sig. Jag hoppas vädergudarna kan se till att lysa på mej även på måndag då jag e ledig! :)

Godnatt!!

Jobbat.

2010-08-12 @ 23:55:43
Då var man tillbaka igen!
Kändes rätt märkligt i början och komma tillbaka till avdelningen. Men härligt, kände mej liksom mycket gladare en vanligt. Kul och träffa kollegorna. Hade ifs en väldigt ovanligt bra kväll idag & så jobba jag ju med Linus som gjorde allt lite roligare :)

Utanför portarna på sjukhuset väntade Mary klockan nio så det blev en timmas kvällspromenad i hettan. Var en hel del folk ute på stan & runt i kring faktiskt det kanske ändå inte riktigt har blivit höst! Kanske ångrar mitt förra inlägg :)
Kollade faktiskt väderguiden imorgon som lovade sol! Olja och stek, garanterat! Vart en bra start efter ledigheten jobb idag och ledig imorrn :)

Förresten.. märkligt hur relationer kan förändras såå.. Jag äcklas. Fy för svaghet och sån egocentrism! Träffade på någon idag.. Någon som inte längre existerar & kommer nog aldrig göra för mig igen. Märkligt.

Får se om man kan samla tankarna & sova lite då :) Imorgon kommer en ny dag med nya möjligheter :)

Nu är det höst mina vänner!

2010-08-11 @ 22:59:39
Vart tvungen och försöka göra nått så jag inte kommer till jobbet som en dö torsk imorrn. Blev lite fiskebestyr hos mor med och rensa aborrar, det var nog den största aborren jag sett, fick kämpa ordentligt ska jag säga! Sen har jag små pulat med och fästa krokar på en ålrev (läs abborre rev) ..



Men efter par dagar i skogen var det dags och åka hem till Ö.kyrkogatan och där såg det ut som ett bombnedslag så nu är gardiner och kudd byten tom gjort så nu är det höst i min lägenhet. Detta invigdes med ett litet besök av ett par damer, tända ljus, kantarell mackor och lite Enya musik förstås :)

Ska snart lägga mej i den ny bäddade sängen så jag är i topp skick för morgondagen. Nu känner jag att det ska bli riktigt kul och komma tillbaka till jobbet. Hoppas jag får en lagom mjukstart alla fall :P

Godnatt mina vänner.

Tillbaka.

2010-08-11 @ 13:50:51
Idag mår jag rätt bra, har nått skit kvar i halsen och en sjuk trötthet som jag försöker att inte kännas vid. Funderar på och gå ut och måla husvägg men det vore kanske bara dumt.
Imorgon är det alla fall dags för jobb efter 4 veckors semester och sjukdom. Har en riktig oro i magen för det, känns mycket skumt men det kommer nog va som igår när jag väl kommer dit. Fick frågan om att jobba kväll i stället och det passar nog lite bättre än och komma helt vilsen kvart i sju imorgon :)

Hej!

spyr på soffan.

2010-08-10 @ 20:10:38
Mjo kanske att det går nog åt rätt håll. Har varit så himla rastlös idag, det borde väl betyda att jag börjar bli friskt.
Moster och kusin var på besök idag och liva upp, men hon försökte mest skrämma mej ännu mer att jag drabbats av halsböld!! :S

Stog inte ut med soffan så var nyss med mamma och "ökan" och la i nät. Jätte härligt väder ju  perfekt sjöväder.

Men nu blir det nog tyvär soffan alla fall! :)

Sparris.

2010-08-10 @ 12:30:56
Okej idag har jag lite mer hopp om livet. Jag kunde alla fall dricka kaffe imorse! :) Halsen är fortfarande tjock och ser grotesk ut. Inatt kunde jag inte sova. Låg och läste om halsböld och var bombsäker på att jag fått det oxå. Så tänkte att jag skulle få karvas i idag. Men jag neglegerar det idag och tänker att imorrn är allt bra :P
Men är nog inte i skick o gå till jobb imorrn heller. Halsfluss är inge och leka med och mamma säger att jag absolut inte får jobba imorrn som jag ser ut. Mammor vet bäst. Ne tror inte patienterna skulle va så bekväma med och ha och göra med mej. Suck vad tråååååååkigt. Som sagt tror halsfluss kan va snäppet värr än cambridge kuren. Bara längtar till att få börja träna igen, men det lär väl dröja!

Får se om man får lite besök av moster idag kanske..

Dagens lilla projekt.

2010-08-09 @ 15:23:16
Nu är min semester slut, typ nu skulle jag ha gått med medicinvagnen och delat piller till mina patienter. Men nej, nu doserar jag piller till mej själv istället. Blir hemma från jobbet imorgon med, men då hoppas jag att det vänder!
Pratade med chefen, får alla fall tillbaka min tre semester dagar. Inge kul och va borta från jobbet när man vet hur svårt det e och få tag på folk under semestern.

Sitter ute på mammas altan och känner på lite frisk luft alla fall. Var inne i stan och hämta kläder som skulle tvättas och köpte mer piller. Piller och yougurt är vad jag får i mej. Blää!
Känner mej helt slut efter den här lilla resan. Ska nog kika efter en film och lägga mej i soffan igen.

Häng i Sandviken.

2010-08-08 @ 18:05:41
Känns som att det inte blivit så mycket bättre. Ringde och förvarna om att jag troligen inte kan gå till jobbet imorgon! Usch va trist!!!
Tog alla fall en dusch nyss efter mammas rekommendation.. Tog det som en peak :P Jag luktade säkert inte så gott :P Rätt skönt men nu är jag helt slut, men luktar gott :)

Valentines day var en besvikelse. Och efter lite eftertanke kom både mamma och jag på att vi redan sett Änglavakt... Ja just ja den såg vi ju ihop på bio kom jag på då! Vadå vilsna :P

Hoppas det e nått bra på tv ikväll då!

Gnäll bloggen.

2010-08-07 @ 19:47:01
Inatt blev det knappt en timmas sömn på raken, fy så ont jag haft. Panodil och Ipren hjälpte inte ett dugg.. Ville bara att nån skulle sticka en morfin spruta i mej.
Trodde jag skulle må lite bättre idag men nee. Behövde alla fall lite miljöombyte/soffbyte. Så nu ligger jag i mammas soffa och blir lite ompysslad. Nått positivt kan va att jag går ner några kilo av dem jag säkert lagt på mej under semestern :P Mamma fixar kantarell soppa, luktar gott så jag hoppas jag kan få några sväljar.

Pratade med min kusin i telefon förut men hon bara asgarva åt min röst... tänk er två stora lass med havregröt i mun, ungefär så låter jag :) Fan va det här  e träligt. Ska försöka fixa intyg från den där läkarn så kanske man kan få tillbaka semesterdagarna alla fall?!?

Har hyrt film så det blir Änglavakt och Valentines day.

Hej hej!

Dalacin.

2010-08-06 @ 23:36:53
Soffhäng hela dan. Bella och Jojjo kom förbi ikväll med lite mat och med jämna plågor kunde jag få ett par sväljar. Sen kom Marie med. Var nog ett mycket tråkigt sällskap idag men skönt att få ha lite folk mellan denna långtråkiga dag. Köade i telefon för att få en läkartid. Kvart över nio fick jag komma in till Esplanden, helt otroligt vilka system vi har. Stackars sjuka gamla människor. Nu ska det knapras Dalacin kapslar i tio dar, hoppas på och ha flera år av kryhet nu efter alla krämpor :)

Imorgon skulle vi ha festat till det en gång innan arbetet drar igång på måndag men ser ut att bli ännu en soffdag. Hoppas jag orkar gå ner till stan och kolla lite Innepinne alla fall.

Ska snart passa på och försöka få lite sömn. Godnatt.

Fan.

2010-08-06 @ 13:20:23
Nu är jag arg. Skulle vela ha njutit av dem här tre sista dagarna men nu är hela halsen igensvullen! Två jävla apelsiner i halsen på mej. Som en bebis får jag försöka få i mej lite kräm. Carro kunde inte hålla sig för skratt imorse när jag börja prata och jag ser ut som pigan i Emil ungefär när hon har tandvärk. Försöker få tag till Vårdcentralen men dem verkar inte ringa upp. Vad nu det ska tjäna till.

Jag hatar verkligen och bli så här begränsad! Jag vill inte va sjuk!

Det ser stökigt ut här hemma skulle behöva städa o tvätta. Blev nya gardiner från Ullared igår oxå, skulle vilja pyssla med det med. Bläää!

En korv i papper tack!

2010-08-05 @ 22:11:38
Då är jag hemma och ligger utslagen i soffan efter ett par dagar på vift.

Bilen rullade iväg i söndags från Viken full av tjejor. Stoppet vart först Borgholm. Alla var bakis och vi hade väl kanske inte styrt upp vår tripp i minsta detalj. Vi hade i princip varsin väska med kläder och en bil. Jag envisades med o dra med ett tält och en liten luftmadrass på högst 110cm i bredd som Carra, ja och Rosse bott på några nätter. Carro ska va glad att jag packa med en extra sovsäck annars hade hon frusit! :)

I Borgholm vart det förstås stor partaj på strand hotel. Succé! Dagen efter var vi förstås bakis. Drog en frukost på nått sluskit ställe som bestog av fläskfilé o bea. Usch aldrig mer skräpmat känns det som nu, har tusan ätit korv minst en gång om dan. Nu blir det havregryns gröt dieten.

Jag drog nitlotten och körde vidare nu med en lite mindre passagerar skara i bilen mot Halmstad. Carro hade förväntat sig att vi skulle gå med på o bo på ett vandrarhem typ en mil från Tylösand. Men icke.. 2 mot 1 det blev Tylösands first camp! Och där bodde vi till idag :) I måndags vart det måndagsklubben på Tylösands hotel. Riktigt bra drag. Tisdag vart gill och lite återhämtning. Igår var vi inne i Halmstad på nått ställe som hette Mårtensson. Det var bra det med.. Skulle kunna skriva en hel novell om denna galna tripp. Men jäklar vad bra vi haft ett!

Det här kommer göras om nästa år men då med lite bättre planering :)

Bilder kommer på FB! Nu ligger carra och jag i min soffa och har lan förstås :P Snart kommer vi nog däcka både två. Vet inte hur mycket förkyld och sjuk jag varit sista tiden...hum månaderna.. Men mm jag är helt svullen i halsen igen och ber till dem högre makterna att avstå mej från en till halsfluss! Tack.. Godnatt.