Julen -09

2009-12-27 @ 15:47:27
Jaha då var det över all denna jul över. Har haft en hemskt mysig och harmonisk sån.
Jobbade julaftons dagen och lyckades smita iväg skapligt tidigt. Utan nån som helst stress hann jag fixa i ordning och nynna omkring till Kalle Ankas jul. Sedan kom mamma och vi åkte hem till mormor och morfar. Så skönt och bara va på ett ställe i år. Åt mormors goda julmat och mös med underbara släkten. Försökte äta smart och inte bli så äckligt mätt. Lyckades bra med det.

Julklapps högen kändes rekord stor i år. Och tomte hade vi oxå trots att alla kusiner nu bivit väldigt stora. Men är det jul så ska det väl va! =)

Fick förstås en del mycket bra julklappar. Men i år fick jag en julklapp som absolut var och kommer nog vara den allra finaste julklappen. Älskade mamma hade lämnat in pappas vigselring och nu gjort om den så den passar mej o satt på pärlor. Tårarna bara spröt och av stor glädje och samtidigt en stor sorg. Pappa saknas extra mycket i dessa dagar. Tack underbara mamma! <3

Absolut bästa presenten! =)  Mamma och Metha bland julklappshögen.  Brorsan o ja=)  Morfar o mormor. Morfar fick försmå tofflor=)

Julen firades till efter midnatt och mamma följde med hem till min lya för att njuta av en juldags frukost och titta på bröderna lejonhjärta.. Vilken film, är det fler än jag som gråter till den??!
Vi tog oxå en promenad i ett riktigt slask och regn väder.

På juldan var vi förstås uppladdade för fest. Blev lite förfest hemma hos mej med alla tjejer och sedan upp en gata till Per. Efter det blev det trängsel på Palla och en sväng på Sahara.


   

Ikväll ska vi fira två gamla födelsedags barn Carro & Jojjo.

Sen blir det två dagar med jobb för att sedan bli ledig i fem underbara dagar!! YE va skönt!
 

Kommentarer

Postat av: Sara

Det var en riktigt fin julklapp, Sandra!

2009-12-27 @ 21:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback