Ladderi ladderaa.

2010-02-27 @ 15:35:42
Jo igår tillbringades kvällen i saunan ute på lysingsbadet då. Har faktiskt inte varit där tidigare. Men oj vad härligt det var, toppen fint! Hade absolut inte en tanke på att hoppa i den där vaken men det blev tom rätt många dopp till slut =) Roligast hade nog morfar & han hade ingen som helst lust att åka hem när det var dags. Nee då ville han bjuda upp till dans =) Mycket mysig kväll och med massa god plock mat .

Mat=)KusinerEtt utav alla födelsedagsbarn. Mamma hade virkat OS-mössa.MysBadas i vaken!=)morfar & mamma

Morgonen startades idag med ett spinning pass och därefter en solning. Ikväll ska tjejligan festa till det ! =) Så nu är det snart dags och börja ladda. Funderar på vilken av festblåsorna jag ska ha på mej. Känner på mej att det kan ta tid.

Ska bjuda mamma på middag idag, det blir det morfars rökta lax, potatis i ugn & romsås! Gott!

Förresten tycker jag att det är förbannat larvigt och skriva massor av skit i sina bloggar om andra människor och skriva noveller om tjaffs. Jag tycker att det borde vara lättare o lösa konflikter på annat sätt än att hänga ut folk som inte kan försvara sig. Aja!  

Ses ute i dimman gott folk, tror det kan bli trångt på dansgolvet i afton... Mysigt ;) Nu är det dags och skruva på volymen och värma opp! =)

Kommentarer

Postat av: Jennifer

Så skönt det såg ut med Saunan, och ha det så roligt ute ikväll! Kram

2010-02-27 @ 16:11:40

Postat av: Anonym

ni verkar ha det riktigt mysigt. Fin mössa din kusin har :) Puss på da gullnosa

2010-02-27 @ 21:21:10
URL: http://stinanasstromp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback